Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Stor etterspørsel fører til flere SAS avganger

July 13, 2010 08:05

SAS øker antall avganger på flere strekninger innen Skandinavia til høsten. Totalt utgjør økningen 62 nye flygninger, og for Norges del så blir det flere avganger til både Stockholm og København fra Oslo, og til København fra Bergen og Stavanger.- Vi har rekordfulle fly om dagen, og opplever en positiv utvikling i hele vårt skandinaviske nettverk. Med denne økningen forbedrer vi rutenettet ytterligere, noe som også gir smidigere forbindelser til et stort antall destinasjoner, sier Robin Kamark, kommersiell direktør i SAS

I forrige måned informerte SAS om at man også vil sette inn ytterligere en Airbus 340, og øker dermed kapasiteten på de interkontinentale rutene. Konkret så betyr dette flere avganger til New York, Chicago, Bangkok og Dubai fra og med oktober.For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Knut Morten Johansen, informasjonssjef, telefon 95 71 92 11www.twitter.com/sasgroup www.facebook.com/flysas (http://www.facebook.com/flysas)

SAS Scandinavian Airlines er Nord-Europas ledende flyselskap med over 700 daglige avganger. I 2009 transporterte SAS ca 22 millioner passasjerer med en flåte på 177 fly til 100 destinasjoner i 31 forskjellige land. I Norge har SAS 54 fly, hovedsaklig av typen Boeing 737, som til sammen gjør ca 360 avganger daglig. SAS i Norge transporterte i 2009 ca 10 millioner passasjerer.

Latest news