Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Apollo tilbyr en bedre start på ferien med SAS

November 15, 2011 12:30

Apollos feriegjester får eksklusivt tilgang til oppgraderte serviceprodukter som følge av samarbeidet med SAS.  SAS Fast track, tilgang til SAS-loungen, oppgradert meny og større benplass på flyene er tilbudet til de som ønsker den beste starten på ferien.Nordmenn ønsker seg stadig mer komfort og luksus på feriereisen. Nå har turen kommet til bedre komfort også på tiden fram og tilbake fra selve oppholdet.

– Vi ønsker å gi våre kunder en enda bedre start og avslutning på feriereisen. Det gjør vi ved å tilby fast track, tilgang til lounge og langt bedre mat og drikke om bord. Vi er opptatt av at hele reisen skal være komfortabel, ikke bare oppholdet, sier Leo Berbu, administrerende direktør i Apollo.

SAS’ kommersielle direktør, Robin Kamark, er glad for å kunne tilby selskapets kvalitetsprodukter også til de feriereisende. – SAS ønsker å være flyselskapet for hele mennesket, enten man flyr på fritid eller i jobb. SAS har hatt et utmerket samarbeid med Apollo i over ti år, og nå skjer en ytterligere serviceoppgradering på det vi kan tilby Apollos gjester, sier Kamark.

Tilbudet

For et mindre tillegg i prisen kan Apollos reisende få tilgang til:

•  Fast Track: Innebærer at reisende kan spasere forbi køen i sikkerhetskontrollen og heller bruke inngangen SAS Fast track. Denne inngangen sender passasjerene kjapt og køfritt gjennom sikkerhetskontrollen.

•  SAS-loungen: Reisende kan benytte seg av SAS-loungen på Gardermoen, der de kan slappe av med forfriskninger og godt lesestoff.

•  Oppgraderte menyer og større benplass: Både på Apollos egne fly og SAS inkluderer tilbudet fordrink, treretters middag og aviser. Setene har også større benplass.

Naturlig forlengelse

Oppgraderingen er et resultat av det langvarige samarbeid mellom Apollo og SAS. Kommende vintersesong har SAS og Apollo i Norge en flyavtale tilsvarende NOK 300 millioner.

– Våre reisende kan allerede opptjene poeng med bonusprogrammet EuroBonus. Å utvide tilbudet slik at man kan få en bedre start og slutt på ferierreisen er helt naturlig forlengelse av samarbeidet, sier Leo Berbu, administrerende direktør i Apollo.

 For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Helen Begby, informasjonssjef i Apollo. Tlf. +47 23213033 / 93063160 og e-post:  helen.begby@apollo.no (helen.begby@apollo.no)

Leo Berbu, administrerende direktør i Apollo. Tlf  +47 23213032 og e-post: leo.berbu@apollo.no (leo.berbu@apollo.no)

Knut Morten Johansen, informasjonssjef i SAS. Tlf + 47 95719211 og e-post: knut-morten.johansen@sas.noApollo er en av Norges største turoperatører med 300 000 passasjerer årlig, og er siden 1.januar 2001 et heleid datterselskap til det sveitsiske reisekonsernet Kuoni. Selskapet ble kåret til Norges beste charterarrangør av en samlet reiselivsbransje under Grand Travel Award i 2009, 2010 og 2011. Den skandinaviske delen av konsernet heter Kuoni Skandinavia og inkluderer Apollo, Kuoni og flyselskapet Novair i Norge, Sverige, og Danmark. Kuoni Skandinavia har nærmere 900 medarbeidere og totalt 1.000 000 reisende til reisemål over hele verden. I Norge har Apollo kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. I 2010 omsatte Apollo Norge for 1,9 milliarder kroner.

SAS Scandinavian Airlines er Nord-Europas ledende flyselskap med over 700 daglige avganger. I 2010 transporterte SAS 22 millioner passasjerer, og ble kåret til Europas mest punktlige flyselskap for andre året på rad. SAS har en flåte på 159 fly, som flyr til 100 destinasjoner i 31 forskjellige land. 

Latest news