Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS årets markedsfører

January 13, 2011 12:16

 

Med fem gull og det gjeve Ferdaskrinet som bevis ble SAS årets Reiselivsmarkedsfører 2011. Blant gullmedaljene var seieren i klassen for Sosiale Medier kanskje det aller gjeveste. Der vant SAS gull for måten de brukte Facebook under askekrisen.SAS gjorde nærmest rent bord under HSMAIs prisutdeling onsdag, og ble kåret til Årets Reiselivsmarkedsfører 2011. Selskapet tok hele fem gull i ulike klasser, bl.a. for beste kampanje og reklamefilm ”Vær der når det skjer” som har punktlighet som hovedbudskap. I kategorien Sosiale Medier ble det også gull for måten SAS håndterte informasjonsutfordringene under askekrisen i 2010.

– Ferdaskrinet henger høyt, så dette er en flott anerkjennelse fra bransjen, sier kommersiell direktør i SAS, Robin Kamark. – Av årets gull-priser betyr Sosiale Medier mye for oss. Det viser at vi håndterer våre kunder bra når vanskelige situasjoner oppstår, og bekrefter at det er en sammenheng mellom det vi sier i reklamen og hvordan vi yter service i hverdagen, sier Robin Kamark.

SAS ble kåret til Årets Reiselivsmarkedsfører sist i 2006. Det er bransjeorganisasjonen HSMAI som står bak kåringene. 

 

  

For mer informasjon:

Camilla Forberg, Marketing Director i SAS. Tlf 957 16 669. E-mail: camilla.forberg@sas.no (camilla.forberg@sas.no) www.twitter.com/SAS (http://www.twitter.com/SAS) og www.facebook.com/SAS (http://www.facebook.com/SAS)

Scandinavian Airlines er Nord-Europas ledende flyselskap med over 700 daglige avganger. I 2009 transporterte SAS ca 22 millioner passasjerer med en flåte på 177 fly til 100 destinasjoner i 31 forskjellige land. I Norge har SAS 54 fly, hovedsaklig av typen Boeing 737, som til sammen gjør ca 360 avganger daglig.

Latest news