Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS bedst på indenrigs og charter

October 7, 2011 12:23

 Kunderne og rejsebranchen har kåret SAS (http://www.sas.dk/?vst=true) til bedste indenrigs- og charterselskab i 2011. Priserne blev uddelt torsdag aften på Danish Travel Awards.

”Vi er meget stolte over de to priser. Der er ingen tvivl om, at konkurrencen netop på indenrigs og charter er hård, og derfor er det ekstra glædeligt, at kunderne belønner den oplevelse, de får med SAS. Vi har europarekord i punktlighed, mange afgange og et stort rutenet. Derudover kan vi tilbyde en række enestående produkter, der sparer kundernes tid fra check ind til check ud,” siger Per Møller Jensen, VP Brand, Marketing & Euro Bonus.

Det er fjerde år i træk SAS vinder årets bedste indenrigsflyselskab og fjerde gang på fem år, at prisen for bedste charterselskab lander hos SAS

”Jeg er også overbevist om, at SAS har fået priserne, fordi vi har et fantastisk personale, der altid står parat til at tage hånd om vores kunder. Vores kundetilfredshed har ikke været højere de sidste 11 år. Men vi hviler ikke på laurbærrene – vi arbejder konstant på at give vores kunder en endnu bedre oplevelse,” siger Per Møller Jensen.

Også på de oversøiske ruter får SAS ros. SAS blev således nr. 3 i en ny kategori som flyselskabet med den bedste business class (http://www.sas.dk/Alt-om-rejsen/Om-bord/Rejser-til-resten-af-verden/).  

Latest news