Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS Crew Guide appen för iPhone och Android stor succé

May 2, 2011 14:00

Det populära SAS Crew Guide konceptet, där SAS flygande personal delar med sig unika tips till destinationer världen över, har nu lanserats som både iPhone och Android app. Appen har redan blivit en stor succé med nästintill 20,000 nerladdningar och Apple har lyft fram den som App of the Week.SAS Crew Guide appen är gratis att ladda ner via iTunes, (http://itunes.apple.com/se/app/sas-crew-guide/id427072710?mt=8) Android market (https://market.android.com/details?id=com.sascrewguide) eller SAS Crew Guide sidan www.flysas.com/CrewGuide (http://www.flysas.com/CrewGuide). Första destinationsguiden var för New York och nästa månad släpps Scandinavia-guiden. De innehåller unika tips för aktiviteter, restauranger, barer och affärer som alla är något utöver det man hittar i standardguideböckerna.

–          SAS Crew Guide är ett unikt koncept som funnits som bok i sju år, och nu lanserar vi den som en lättillgänglig, men fortfarande exklusiv app. Vissa av vår flygande personal har besökt exempelvis New York hundratals gånger genom åren, och kan verkligen tipsa våra kunder om det bästa att se och göra när man är i stan och vill känna sig mer som en New Yorker än turist. Oftast är det tips som man aldrig skulle känna till annars, så man vet att man verkligen får uppleva något speciellt, säger Christina Ericsson, chef för onlinekommunikation på SAS.

–          New York var första destinationen och vi kommer kontinuerligt att släppa nya guider.  I juni släpper vi Skandinavien-guiden och vi planerar flera andra unika konceptguider senare i år för att verkligen kunna erbjuda alla SmartPhone användare en app de inte kan vara utan, säger Christina Ericsson.

SAS Crew Guide appen blev direkt en succé bland både iPhone och Android användare, och efter smyglanseringen för några veckor sedan hade redan nästan 20,000 personer laddat ner den, vilket gjorde den till en av de mest populära reseapparna på iTunes.För ytterligare information, kontakta:
Anders Lindström
PR chef, SAS
Telefon: +46 70997 3394

Latest news