Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS Crew Guide en av de beste appene i 2011

December 14, 2011 10:30

SAS’ første Crew Guide app, en destinasjonsguide til New York som ble sluppet tidligere i år, ble en stor suksess og Apple løftet den fram som App of the Week. Nå har Apple i Skandinavia kåret SAS Crew Guide til en av de beste reiseappene i hele 2011. SAS har også oppdatert sin Crew Guide med to nye destinasjoner, Chicago og London, som er tilgjengelig for iPhone og snart også for Android.Appen, som kan lastes ned gratis, bygger på det populære SAS Crew Guide konseptet, der SAS flygende personell deler sine unike tips for destinasjoner verden over. Akkurat som Crew Guide bøkene inneholder appen unike tips for aktiviteter, restauranter, barer og butikker som alle er noe utover det man finner i standard reiseguider.

– SAS Crew Guide er et unikt konsept som har eksistert i bokformat i flere år, men vi merket med Crew Guide appen den enorme interessen som finnes for å ha tipsene lettere tilgjengelig i sin egen Smart Phone. Mer enn 25.000 har nå lastet ned vår New York Guide, sier Christina Ericsson, leder for online kommunikasjon i SAS.

– Guidene lages ut fra tips fra SAS crew samt ut fra våre kunders ønsker og etterspørsel. Hvis kundene ønsker tips på visse destinasjoner eller temaer, for eksempel golf, oppfordrer vi vårt crew til å komme med tips på disse destinasjonene eller temaene, sier Christina Ericsson.

SAS Crew Guide app er gratis å laste ned via iTunes, (http://itunes.apple.com/se/app/sas-crew-guide/id427072710?mt=8), Android Market  (https://market.android.com/details?id=com.sascrewguide) eller SAS Crew Guide-siden www.flysas.com/CrewGuide (http://www.flysas.com/CrewGuide). 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Knut Morten Johansen, informasjonssjef, telefon 95 71 92 11SAS er Skandinavias ledende flyselskap med daglige flyreiser (http://www.sas.no/) til destinasjoner i Europa, USA og Asia. SAS er medlem av Star Alliance og kan sammen med 26 partnere tilby over 1000 reisemål (http://www.sas.no/reise/) i over 175 land. For mer informasjon, besøk www.sas.no.

Latest news