Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS öppnar 21 nya linjer

October 12, 2011 09:30

I mars nästa år, när SAS sommarprogram träder i kraft, så erbjuder SAS sina kunder 21 nya destinationer att välja mellan. I och med detta fortsätter Skandinaviens största flygbolag att erbjuda nordiska resenärer ett brett utbud av populära och eftersökta resmål, särskilt i de perioder då det flesta har sin semester.- Många av de kunder som flyger på en affärsresa med oss varje dag vill ha samma pålitliga punktlighet, goda service och attraktiva pris även när de reser på fritiden. Så nu ger vi dem, och alla andra, ett ännu större urval av destinationer. Vi ser fram emot att komplettera vårt omfattande trafikprogram med ytterligare 21 nya spännande resmål, säger Rickard Gustafson, VD och koncernchef för SAS.

Att SAS öppnar så många nya resmål är en direkt förlängning av SAS nya strategi “4 Excellence”.

– Vi räknar med att mycket av tillväxten i flygbranschen kommer att komma från fritidsresande och den tillväxten vill SAS givetvis att ta del av. Samtidigt kommer vi att använda våra flygplan mer effektivt och det ger oss möjlighet att utöka vårt erbjudande till våra kunder. Sammantaget är detta ett offensivt initiativ för att skapa lönsam tillväxt som både gynnar kunderna och SAS, säger Rickard Gustafson.

Tillsammans med många nya flyglinjer kommer SAS också att öka turtätheten på ett antal norska och svenska inrikeslinjer.

Biljetter till de 21 nya resmålen finnas till försäljning på sas.se (http://www.sas.se), agenter och resebyråer från torsdag 20 oktober. Här kan du också köpa biljetter till alla de många andra SAS-destinationer (http://www.sas.se/resmal/).

Ytterligare information:
Under 2011 öppnade SAS 17 nya linjer. I mars 2012 öppnar också sträckan mellan Köpenhamn och Shanghai som tidigare kommunicerats.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Dyrendahl
Informationschef, SAS
Telefon: +46 70997 4113
E-mail: johan.dyrendahl@sas.se  

Latest news