Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS vahvistaa edelleen pitkän aikavälin asemaansa Suomessa

December 21, 2011 12:01

Blue1: Uusia non-stop reittejä Suomesta Skandinaviaan suunnitteilla 2012SAS vahvistaa edelleen pitkän aikavälin asemaansa Suomessa, pohjoismaista matkustusta painottavan 4Excellence –strategiansa mukaisesti. Blue1 suunnittelee avaavansa merkittävän määrän non-stop reittejä Suomesta suoraan Skandinaviaan täydentämään SAS:n ja Star Alliancen reittiverkostoja ja täten vahvistamaan SAS:n tarjoamia lentoyhteyksiä Tukholman Arlandassa ja K��öpenhaminan Kastrupissa.

Kööpenhaminaan on suunnitteilla uusia reittejä mm. Kittilästä, Kuopiosta, Lappeenrannasta, Oulusta, Turusta ja Vaasasta sekä Tukholmaan mm. Kokkolasta, Oulusta ja Porista.

Blue1:n toimitusjohtaja Stefan Wentjärvi toteaa: ”Lentolisäykset Kööpenhaminaan ja Tukholmaan jatkavat jo aiemmin tänä vuonna ilmoittamaamme strategiaa, jonka mukaisesti Blue1 on poistanut käytöstä Avro RJ85-kalustonsa ja siirtynyt yhden konetyypin Boeing 717-laivueeseen.
Nyt tehtävällä muutoksella Blue1 jatkaa yksikkökustannuksensa madaltamista ja vahvistaa kilpailukykyään. Uudet suorat yhteydet Suomesta Kööpenhaminaan ja Tukholmaan tarjoavat niin liike- kuin vapaa-ajan matkustukseen laadukkaan ja kustannustehokkaan tuotteen ja uuden tavan matkustaa, jossa erinomaiset uudet yhteydet tuovat matkustajille säästöä niin ajassa kuin rahassa”, sanoo Wentjärvi.

Kööpenhaminan lentoasema Kastrup on Pohjoismaiden suurin tarjoten 21 miljoonalle vuosittaiselle matkustajalle 140 lentokohdetta kautta maailman. Tukholman lentoaseman Arlandan vuosittainen matkustajamäärä on 17 miljoonaa. Arlanda tarjoaa jatkoyhteyksiä yli 100 kohteeseen maailmalla.

Blue1 lentää jo nyt Kööpenhaminaan sekä Helsingistä että Tampereelta ja Tukholmaan Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja Vaasasta.

Lisätiedot, ota yhteys:
Tom Christides, VP Communications & Public Affairs, Blue1, +358 40 7523131  

Latest news