Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Succes for SAS Crew Guide App til IPhone og Android

May 2, 2011 15:00

Det populære SAS Crew Guide koncept, hvor SAS’ flyvende personale giver unikke tips til rejsedestinationer i hele verden, er nu lanceret som applikation til både IPhone og Android. App’en er allerede blevet en succes med næsten 20.000 downloads. Derudover har Apple kåret den som App of the Week, da det er den mest populære rejseapp på ITunes.

Den første guide var til New York, og i næste måned lancerer SAS guiden til Skandinavien. Guiderne indeholder unikke tips til aktiviteter, restauranter og butikker – tips, der giver lidt mere, end hvad man normalt finder i de almindelige guidebøger.   

”SAS Crew Guide er et unikt koncept, som vi har haft i syv år i bogform. Nu lancerer vi den som en let tilgængelig, men stadig eksklusiv applikation til Android og IPhone. Flere af vores flyvende medarbejdere har for eksempel besøgt New York i hundredvis af gange igennem årerne, og kender byen som deres egen bukselomme. Derfor kan de give vores kunder tips til nogle af de mere specielle ting og steder, som man som almindelig turist ellers aldrig ville have fået muligheden for at opleve,” siger Christina Ericsson, chef for onlinekommunikation i SAS.

SAS Crew Guide App’en er gratis at downloade via ITunes, Android market eller SAS Crew Guide hjemmesiden – www.flysas.com/CrewGuide (http://www.flysas.com/CrewGuide).För ytterligare information, kontakta:
Anders Lindström
PR chef, SAS
Telefon: +46 70997 3394

Latest news