Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Helseforetakene i Norge velger SAS og Widerøe

February 27, 2012 13:36

Helseforetakene har etter endt anbudsprosess tildelt SAS og Widerøe størstedelen av sitt flyvolum. SAS og Widerøe får førsteprioritet på 98 av 102 forespurte ruter, både for pasient- og tjenestereiser, i inntil 4 år.Helseforetakene flyr innenlands i Norge totalt for ca 300 millioner kroner årlig.  For SAS og Widerøe gir kontrakten viktig forutsigbarhet i vår ruteplanlegging, kanskje særlig i nord.  Det var kombinasjonen av pris og hyppige avganger som ble utslagsgivende for valg av selskap. 

Vi ser frem til et fortsatt tett og godt samarbeid med Helse-Norge i tiden fremover til beste for pasienter og ansatte, sier Key Account Manager Hege Rein som har hatt ansvaret for anbudet fra SAS sin side.

For mer informasjon, vennligst kontakt

Key Account Manager Hege Rein  95717785, hege.rein@sas.no
Director Corporate Sales Stig Skuggevik 95717721, stig.skuggevik@sas.no SAS er Skandinavias ledende flyselskap med daglige flyreiser til populære destinasjoner som London (http://www.sas.no/reise/london/fly/), Amsterdam (http://www.sas.no/reise/amsterdam/fly/) og Paris (http://www.sas.no/reise/paris/fly/). SAS er medlem av Star Alliance og kan sammen med 26 partnere tilby over 1000 reisemål (http://www.sas.no/reise/) i over 175 land. For mer informasjon, besøk www.sas.no.

Latest news