Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Ingen stengte flyplasser

June 3, 2012 20:54

SAS vil fly et normalt flyprogram mandag, og alle lufthavner i Norge hvor SAS flyr vil være åpne.I forbindelse med den pågående streiken melder Avinor at sikkerhetskontrollen som avreisende passasjerer må gjennom, vil ha redusert kapasitet på mange flyplasser, og også være stengt noen steder i enkelte perioder. Derfor må passasjerene beregne seg ekstra god tid når de skal reise, og gjøre seg kjent med åpningstiden på sikkerhetskontrollen på den lufthavnen de skal reise fra, om de skal rekke flyet som de har plass på.

Kommer man for sent til flyet så vil SAS akseptere billetten på senere avganger. Generelt så gjelder muligheten for kostnadsfri ombooking innen samme serviceklasse under streiken, hvis man ønsker å utsette eller fremskynde sin reise.

Tromsø lufthavn vil ha sikkerhetskontrollen stengt fram til kl 12.30 i morgen, noe som gjør at SAS vil fly første rundtur mellom Oslo og Tromsø til/fra Bardufoss, og transportere påstigende og avstigende passasjerer med buss mellom Bardufoss og Tromsø. Passasjerene er varslet direkte via sms om at de må møte kl 07.30 på Tromsø Lufthavn for bussavgang til SK4411 som har rutetid kl 10.15 til Oslo.  

–          I de to foregående dagene med streik så har vi klart å gjennomføre flyprogrammet på en strålende måte. Å være verdens mest punktlige flyselskap forplikter, sier Eivind Roald, konserndirektør for sales & marketing i SAS. Derfor vil vi takke våre passasjerer for et fantastisk samarbeid for at de møter tidligere enn normalt, og med det har bidratt til at langt de fleste flyene har gått på rute til tross for streiken som pågår blant sikkerhetskontrollørene. 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Knut Morten Johansen, informasjonssjef i Norge. Telefon: 95719211

Alternativt pressevakten på tlf 64 81 88 00 

SAS er Skandinavias ledende flyselskap med billige flybilletter (http://www.sas.no/lavpriskalender/) til destinasjoner (http://www.sas.no/reise/) i Europa, USA og Asia. SAS tilbyr flest lavprisbilletter i Skandinavia med flypriser internt i Skandinavia. SAS’ lavpriskalender gir et smidig overblikk på både innenriksfly og utenriksfly. For mer informasjon, besøk www.sas.no.

Latest news