Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Nordmannen Eivind Roald inn i SAS’ konsernledelse

January 10, 2012 08:00

Med Eivind Roald som ansvarlig for Sales & Marketing får SAS en markant salgsleder ombord i konsernledelsen. Eivind Roald har forut for sine syv år i HP en bakgrunn fra bl.a. Accenture.

– Jeg er glad for at vi nå har et fullstendig og sterkt lag på plass til å ta SAS med på de neste etappene, sier Konsernsjef, Rickard Gustafson og fortsetter: Eivind Roald er en overbevisende salgs- og forandringsleder. Han er en skarp strateg og har fokus fast rettet mot å oppnå resultater. Dessuten er han en entusiastisk person, og jeg er overbevist om, at han vil bidra vesentlig til å videreutvikle SAS og utnytte fremtidens muligheter. At han er norsk er kun et ekstra pluss, sier Gustafson, og viser til at han nå har en komplett sammensetning fra de skandinaviske land i sitt lederteam.

Danmark er representert ved Henriette Fenger Ellekrog, HR & Communication, Flemming Jensen med ansvar for Operation, mens det svenske islett foruten konsernsjefen selv er representert ved CFO, Göran Jansson, sjef for Commercial Joakim Landholm, Benny Zakrisson, Infrastructure samt sjef for Legal, Mats Lönnkvist.

Eivind Roald ser fram til å bli en del av SAS’ konsernledelse og sier om sin motivasjon for å skifte stilling:
– SAS har en unik posisjon i et utfordrende marked, og er langt fremme i bevisstheten til den skandinaviske befolkningen. Jeg er svært motivert for å bli med på å drive den omstillingen som SAS er i gang med, og ser fram til at min innsikt i teknologiutvikling skal være til fordel for SAS’ konkurranseevne. Det finnes knapt en mer dynamisk bransje enn luftfart, og kombinasjonen av komplekse utfordringer, massive forandringer og fremtidige muligheter har vekket min entusiasme. Jeg gleder meg til å begynne i SAS.

Eivind Roald starter i april 2012. 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Knut Morten Johansen, informasjonssjef, telefon 95 71 92 11SAS er Skandinavias ledende flyselskap med daglige flyreiser (http://www.sas.no/) til destinasjoner i Europa, USA og Asia. SAS er medlem av Star Alliance og kan sammen med 26 partnere tilby over 1000 reisemål (http://www.sas.no/reise/) i over 175 land. For mer informasjon, besøk www.sas.no.

Latest news