Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS åbner Billund-Oslo med seks ugentlige afgange

September 3, 2012 07:00

Fire uger efter åbningen af Billund-København indvier SAS nu en rute mellem Billund og Oslo. Første flyvning er fra Oslo mandag den 3. september kl. 11.55. SAS’ kunder udtrykker både interesse for den direkte afgang til Oslo og adgangen til adskillige indenrigs- og udenrigsdestinationer fra Oslo.SAS åbner nu en direkte rute mellem Billund og Oslo. Frem til maj 2012 opererede Cimber Sterling på ruten, og nu får SAS’ kunder, der rejser til og fra Billund, igen direkte adgang til SAS’ store netværk ud af Oslo. Med undtagelse af lørdag flyver SAS på ruten alle ugens dage midt på dagen; om søndagen afgår flyet om aftenen.

– Vi har planlagt flytiderne efter det behov, som fritidsrejsende har. Men vi oplever også interesse fra forretningsrejsende, som enten skal direkte til Oslo eller videre ud til andre destinationer i Norge, siger vice president for marketing og EuroBonus Per Møller Jensen, SAS, der også forudser, at kunderne vil kombinere Billund-Oslo med en tur til Oslo over København.

Legoland trækker
For rejsende fra Norge vil Legoland i Billund være et stort trækplaster. SAS fik for nylig større synlighed i Legoland med et fly bygget i Lego i skala 1:25. Et Boeing 737-fly cirkulerer nu på 520 m2 i miniaturemodellen af Billund Lufthavn. Det bliver også en Boeing 737, som flyver på ruten mellem Billund og Oslo med plads til mellem 120 og 180 passagerer.

Tidstabel
Billund-Oslo: mandag-torsdag kl. 13.30, fredag kl. 11.00 og søndag kl. 22.50.
Oslo-Billund: mandag-torsdag kl. 11.55, fredag kl. 9.25 og søndag kl. 21.15.

For yderligere information kontakt venligst:
SAS’ presseafdeling på telefon 32 32 31 35

Latest news