Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS och Apollo skriver miljonavtal

October 4, 2012 14:00

Apollo utvecklar sitt samarbete med SAS och skriver ännu ett miljonavtal inför vintersäsongen. Detta betyder att Apollos kunder flyger med SAS flygplan från 13 olika orter i Sverige, Norge och Danmark till 8 destinationer i världen. Avtalet är värt 590 miljoner kronor totalt.Inför sommarperioden skrev SAS och Apollo ett rekordavtal värt 920 miljoner kronor. Nu väljer Apollo återigen SAS som extern partner att flyga deras kunder. SAS punktlighet värderades högt av Apollo i samband med upphandlingen. En annan avgörande faktor var SAS flexibla flygplansflotta som gör det möjligt för Apollo att erbjuda direktflyg från regionala flygplatser i Sverige, Norge och Danmark.
– Att erbjuda våra kunder en flygprodukt av högsta kvalitet är en självklarhet för Apollo. Efter ett långt samarbete med SAS vet vi att de levererar en flygprodukt som är punktlig, flexibel och av hög kvalitet vilket gör att vi än en gång skriver nytt avtal med SAS för vinterns flygningar, säger Mats Dahlquist, COO för Kuoni Nordic.

– Vi vet hur högt våra kunder värderar vår punktlighet och vi förstår att detta är lika viktigt för Apollos kunder. Vi är väldigt glada över att vi fortsatt får förtroendet att flyga Apollos kunder under vintersäsongen och vi ser framemot att välkomna dem ombord på Europas Punktligaste flygbolag, säger Annelie Nässén, VP Global Agent Sales, SAS.
Avtalet mellan SAS och Apollo omfattar över 900 flygningar med flera avgångar från regionala flygplatser i Sverige, Norge och Danmark.

För ytterligare information, kontakta:

Malin Selander
Pressansvarig Sverige, SAS
Telefon: +46 70997 4065
E-mail: malin.selander@sas.se

SAS offentliggör denna information enligt svensk lag om värdepappersmarknaden och/eller svensk lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 4 oktober 2012, kl 14:00.SAS är Skandinaviens ledande flygbolag (http://www.sas.se/) med dagliga flygresor till destinationer (http://www.sas.se/resmal/) i Europa, USA och Asien. SAS är medlem i Star Alliance™ och kan tillsammans med 27 partners erbjuda över 1300 resmål världen över i 190 länder. För mer information, besök www.sas.se.

Latest news