Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS och Singapore Airlines utökar sitt partnerskap för att stärka flygförbindelser mellan Skandinavien och Singapore

January 12, 2012 10:25

SAS (http://www.sas.se) och Singapore Airlines har undertecknat ett Memorandum of Understanding. Syftet är att ingå ett joint venture-avtal om att införa en gemensam direktlinje mellan Stockholm och Singapore, samt öka frekvenserna mellan Köpenhamn och Singapore. Avtalet, som innebär samordning av tidtabeller och gemensamma försäljningsaktiviteter, inväntar ett godkännande från myndigheterna i Singapore.  Singapore Airlines har för närvarande tre flygningar i veckan mellan Köpenhamn och Singapore. Samarbetet förväntas leda till tillväxt i flygtrafiken mellan Skandinavien och Singapore och, beroende på marknadens villkor, skapa möjligheter för en ny rutt mellan Stockholm och Singapore som ska flygas med Singapore Airlines flygplan. Inga flygbolag driver för närvarande direktflygningar mellan de två städerna.
– På grund av den ökade efterfrågan på resor till Sydostasien är vi mycket glada att kunna samarbeta med Singapore Airlines att lansera en ny direktlinje mellan Stockholm och Singapore. Vi kommer också att kunna erbjuda både våra företagskunder och fritidsresenärer ett stort antal destinationer i Sydostasien tack vare vårt samarbete med Singapore Airlines säger Robin Kamark, Kommersiell chef i SAS.

For more information, please contact:

Anders Lindström
PR Director
+46 70 997 3394
anders.lindstrom@sas.se SAS är Skandinaviens ledande flygbolag (http://www.sas.se/) med dagliga flygresor till destinationer (http://www.sas.se/resmal/) i Europa, USA och Asien. SAS är medlem i Star Alliance™ och kan tillsammans med 28 partners erbjuda över 1100 resmål världen över i 181 länder. För mer information, besök www.sas.se.

Latest news