Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS prisad som Europas bästa flygbolag

February 23, 2012 09:25

SAS (http://www.sas.sse) prisades igår kväll på Grand Travel Awards galan i Stockholm. Det var läsarna till Sveriges främsta resebranschtidning som röstade fram SAS som vinnare i kategorin: Bästa flygbolag Europa.-  Att vi är Europas punktligaste flygbolag, för tredje året i rad, och att vi erbjuder Sveriges bästa tidstabell gör att vi ger den trygghet och kvalité som vi vet att våra kunder, återförsäljare och samarbetspartners uppskattar. Vi erbjuder också en rad tidsbesparande tjänster, som Fast Track security och SMS-checkin, och det gör oss attraktiva för alla som värdesätter sin tid. Att vi blir prisade på Grand Travel Awards i kategorin Bästa flyg Europa gör oss otroligt stolta och tacksamma i och med att det är de i resebranschen som röstat fram oss som vinnare, menar Annelie Nässén, Vice President Leisure Sales på SAS och Maria Engelbrektsson VP Business Agent Sales som var på plats när priset på Grand Travel Awards delades ut under onsdagskvällen.

Grand Travel Awards motivering lyder: Offensiv med nya Europalinjer och kombinerar det med hög punktlighet och service, mot slutkund och återförsäljare.

Inför sommarprogrammet öppnar SAS totalt 22 nya linjer (http://www.sas.se/resmal/) där de bland annat erbjuder direktflygningar till Barcelona och Reykjavik från Arlanda.

För ytterligare information kontakta:

Annelie Nässén
VP Leisure Sales
SAS
Telefon: +46 70997 2511
E-mail: annelie.nassen@sas.se

Maria Engelbrektsson
VP Agent Sales
SAS
Telefon: +46 70997 3979
E-mail: maria.engelbrektsson@sas.se SAS är Skandinaviens ledande flygbolag med billigt flyg (http://www.sas.se/Billigt-flyg/) till resmål i Europa, USA och Asien. SAS erbjuder flest lågprisbiljetter (http://www.sas.se/) i Skandinavien, med flygpriser inom Skandinavien, SAS lågpriskalender (http://www.sas.se/sv/erbjudanden/Lagpriskalender/?WT.ac=start_lagpriskalender) ger en smidig överblick på våra inrikesflyg (http://www.sas.se/Inrikesflyg/) och utrikesflyg (http://www.sas.se/Utrikesflyg/). För mer information, besök www.sas.se.

Latest news