Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS Styrker Trondheim

February 20, 2012 13:54

SAS øker satsningen på Trondheim og setter inn to nye direkteruter fra Værnes til attraktive feriedestinasjoner i Europa. I tillegg forsterkes eksisterende ruter med flere avganger.I sommerprogrammet 2012, fra går fra begynnelsen av juli til midten av august, lanserer SAS to nye direkteruter fra Trondheim til sol og opplevelse i sydlige Europa. I tillegg til de to nye rutene forsterkes den eksisterende Alicanteruten fra én til to ukentlige avganger.

– Med ukentlig rundtur Trondheim – Nice og Trondheim – Barcelona og en økt frekvens til Alicante er vi klare for å sikre sommersolen for flere kalde nordmenn. Samtidig er vi glade for å kunne fly flere turister rett inn til hjertet av Norge, sier Snorre Andresen, Director Revenue Management i SAS.

De populære direkterutene fra Oslo til Palma de Mallorca og Milano øker også i perioden:

Oslo – Palma de Mallorca : fra 2 til 3 ukentlige avganger
Oslo – Milano : fra 4 til 5 ukentlige avganger SAS er Skandinavias ledende flyselskap med daglige flyreiser til populære destinasjoner som London (http://www.sas.no/reise/london/fly/), Amsterdam (http://www.sas.no/reise/amsterdam/fly/) og Paris (http://www.sas.no/reise/paris/fly/). SAS er medlem av Star Alliance og kan sammen med 26 partnere tilby over 1000 reisemål (http://www.sas.no/reise/) i over 175 land. For mer informasjon, besøk www.sas.no.

Latest news