Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Svenska staten väljer SAS

September 25, 2012 13:30

Svenska staten förlänger sitt avtal med SAS. Det betyder att SAS flyger svenska statens medarbetare på samtliga inrikeslinjer som SAS trafikerar. För SAS är statliga inrikesavtalet med Kammarkollegiet värt ca 400 miljoner kronor.Kammarkollegiet, som genomfört upphandlingen, värderar SAS miljöarbete högt. En annan viktig faktor är att SAS har bland de lägsta priserna i Sverige.
– Vi är glada över att svenska staten ser fördelarna med våra prisvärda flygbiljetter. Att vi dessutom har Sveriges bästa tidtabell (http://se.yhp.waymaker.net/sasgroup/release.asp?id=252812) gör att svenska statens medarbetare kan spara både tid och pengar i sitt resande, säger Elisabeth Milton Hemmingsen, VP Global B2B Sales, SAS.

Upphandlingen har genomförts av Kammarkollegiet och avtalet gäller för ca 265 st myndigheter, verk, högskolor, universitet, museum och teatrar runt om i Sverige. Avtalet löper fram till och med den 30 november 2013. Flest inrikesresor under 2012 gjorde svenska staten till Ronneby, Luleå, Malmö, Göteborg, Östersund och Umeå.
För ytterligare information, kontakta:
Malin Selander
Pressansvarig Sverige
SAS
Telefon: +46 70997 4065
E-mail: malin.selander@sas.se SAS är Skandinaviens ledande flygbolag (http://www.sas.se/) med dagliga flygresor till destinationer (http://www.sas.se/resmal/) i Europa, USA och Asien. SAS är medlem i Star Alliance™ och kan tillsammans med 27 partners erbjuda över 1300 resmål världen över i 190 länder. För mer information, besök www.sas.se.

Latest news