Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Nu kan SAS-kunder använda EuroBonuspoäng vid shopping på nätet

October 1, 2013 10:02

SAS är ett av de första flygbolagen i världen att erbjuda betalning med lojalitetspoäng direkt hos utvalda nätbutiker. Ett av de första samarbetena är med modesajten Boozt.com, där EuroBonuspoäng nu accepteras som valuta.I takt med att EuroBonus utvecklat sina partnersamarbeten så att medlemmar kan samla poäng i en rad olika branscher, utöver flygbranschen, uppstår behov av nya användningsområden för poängen.

– Vi tycker det är mycket spännande att kunna erbjuda EuroBonus-medlemmarna ytterligare ett sätt att använda uppsamlade poäng. På SAS arbetar vi alltid med enkelhet för våra kunder. Alla har inte tid och möjlighet att flyga för sina insamlade poäng och då är det uppskattat att kunna använda poäng i vardagen. Omsättningen för näthandeln ökar ständigt och vi tror att vi kan underlätta våra medlemmars hektiska vardag genom vårt utökade erbjudande, säger Nils Lindhe, Vice President Loyalty på SAS.

En av de första att erbjuda EuroBonus som betalningsmetod är modesajten Boozt.com. Vid betalningstillfället kan kunden välja EuroBonuspoäng som betalningsmedel. Genom betalningslösningen RewardsPay loggar medlemmen in på sitt EuroBonuskonto och väljer hur stor del av betalningen som skall ske med poäng. Efter att poäng dragits på medlemmens EuroBonuskonto genomförs köpet som vanligt.

– Vi är otroligt glada över vårt samarbete med SAS (http://www.sas.se/) eftersom vi tillsammans skapar nya möjligheter för EuroBonuskunderna. Vi erbjuder över 300 märken på vår modesajt, så som Polo Ralph Lauren, Boss Black, Lacoste, Tommy Hilfiger, Filippa K och J.Lindeberg. Många av SAS Eurobonuskunder har en hektisk vardag. Då ska det vara lättillgängligt och enkelt att shoppa online, därför har vi även fri frakt och fri retur, säger Hermann Haraldson, CEO för Boozt.com.

Under hösten kommer EuroBonuspoäng att kunna användas som betalningsmetod hos flera andra aktörer. Först ut, utöver Boozt.com, är Itunes, Smartbox, Facebook, BigPoint, Runescape, World Golf Tour Disney Club Penguin, Diesel eBook Store och Livemocha. Fler aktörer kommer inom kort.

För mer information om utbudet, vänligen besök http://www.flysas.com/en/EuroBonus/Spend-points/shop_spend_points/?NSSEXC=true

För ytterligare information, kontakta:
Malin Selander
Pressansvarig Sverige, SAS
Telefon: +46 70 997 40 65
E-mail: malin.selander@sas.se

Peter G. Jørgensen
Marknadschef & Pressansvarig, BZT Fashion AB
Telefon: +45 41 66 00 00
E-mail: pgj@boozt.comSAS är Skandinaviens ledande flygbolag med billigt flyg (http://www.sas.se/Billigt-flyg/) till resmål i Europa, USA och Asien. SAS erbjuder flest lågprisbiljetter (http://www.sas.se/) i Skandinavien, med erbjudanden inom Skandinavien, SAS lågpriskalender (http://www.sas.se/sv/erbjudanden/Lagpriskalender/?WT.ac=start_lagpriskalender) ger en smidig överblick på våra inrikesflyg (http://www.sas.se/Inrikesflyg/) och utrikesflyg (http://www.sas.se/Utrikesflyg/). SAS är medlem i Star Alliance. För mer information, besök www.sas.se.

Latest news