Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS åbner ny ski-destination

October 2, 2013 08:00

Som en del af nyhederne for vinteren 2013/14 får SAS’ kunder direkte adgang til østrigske Salzburg. Den charmerende alpe-by slutter sig til SAS’ allerede omfattende netværk af sydeuropæiske vinterdestinationer.  Når det skandinaviske vintervejr ikke slår til, så kan SAS flyve skihungrende ferierejsende til et stort udvalg af destinationer med nem adgang til populære skiområder i Sydeuropa. Fra København flyver SAS direkte til München, Genéve, Zürich, Salzburg, Milano, Venedig og Malaga. 

– Vores kunder værdsætter muligheden for at vælge mellem flere forskellige destinationer og mange afgange. Flere og flere vælger flyet som en effektiv og bekvem måde at rejse på skiferie, og hos SAS tilpasser vi derfor løbende vores destinationstilbud til kundernes behov, siger kommerciel koncerndirektør Joakim Landholm, SAS.

Med sin placering mellem München og Wien er Salzburg et oplagt valg for skientusiaster, der kan vælge mellem hele 74 skisportssteder indenfor en times kørsel fra byens lufthavn. Billetterne er i salg fra den 2. oktober.

Tidsplan København-Salzburg
Ruten er en sæsonrute og flyves hver lørdag med start 8. februar. Ruten betjenes med 141-sæders A319 og 168-sæders A320. 

København-Salzburg: 10.25-12.05

Salzburg-København: 13.05-14.35

For yderligere information, kontakt:
SAS pressetjeneste på +45 3232 3135.SAS er Skandinaviens største flyselskab med daglige flyvninger til destinationer i Skandinavien, Europa, USA og Asien. SAS er medlem af Star Alliance (http://www.staralliance.com/en/) ™ og sammen med vores 26 partnere flyver vi til over 1300 destinationer i 190 lande. For mere information, besøg http://www.sas.dk

Latest news