Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS har fortsatt en punktlighet i världsklass

February 21, 2013 12:00

SAS (http://www.sas.se) har fortsatt en punktlighet i världsklass. Enligt den oberoende källan, FlightStats, landade 87,91 % av alla SAS flygningar under 2012 i tid. Detta betyder att SAS får en andraplats i kategorin ”Major European Airlines” och en tredjeplats i ”Major International Airlines”. Dessutom får Star Alliance en andraplats i den nya kategorin ”Airline Alliance”.-       Även om SAS inte tog förstplatsen i år så visar vi fortfarande ett fantastiskt resultat och jag är stolt över all personal som jobbar hårt varje dag för att säkra en bra punktlighet för våra kunder. Hårt arbete månad efter månad, engagemang och fokus gör oss till ett av världens punktligaste flygbolag och det är vi glada över, säger Flemming Jensen, chef för Operations på SAS, som samtidigt gratulerar vinnarna i varje kategori för sina toppositioner.

Japan Airlines tog förstaplatsen bland ” Major International Airlines” och LOT var punktligast i kategorin ” Major European Airlines”. Aegean Airlines hade den bästa punktligheten bland mindre regionala flygbolag i Europa.

–       FlightStats (http://www.flightstats.com) resultat visar tydligt att vi erbjuder våra kunder en punktlighet i världsklass och nu siktar vi på en förstaplats under 2013, säger Flemming Jensen

För ytterligare information, kontakta:

Malin Selander
Pressansvarig Sverige, SAS
Telefon: +46 70997 4065
E-mail: malin.selander@sas.seSAS är Skandinaviens ledande flygbolag med billigt flyg (http://www.sas.se/Billigt-flyg/) till resmål i Europa, USA och Asien. SAS erbjuder flest lågprisbiljetter (http://www.sas.se/) i Skandinavien, med flygpriser inom Skandinavien, SAS lågpriskalender (http://www.sas.se/sv/erbjudanden/Lagpriskalender/?WT.ac=start_lagpriskalender) ger en smidig överblick på våra inrikesflyg (http://www.sas.se/Inrikesflyg/) och utrikesflyg (http://www.sas.se/Utrikesflyg/). SAS är medlem i Star Alliance. För mer information, besök www.sas.se.

Latest news