Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS: Ny betalingsmetode til privatkunder

December 5, 2013 12:53

SAS’ privatkunder har hidtil betalt for rejseindkøb med visa/dankort, kreditkort og via netbank. Nu giver SAS som et af de første flyselskaber i Europa privatkunderne mulighed for at betale rejsen med faktura eller på afbetaling i op til 24 måneder.I dag indgår SAS et samarbejde med den svenske e-handelsvirksomhed Klarna, der tilbyder online betalingsløsninger til virksomheder. Samarbejdet giver kunderne mulighed for at betale deres rejseindkøb med faktura eller alternativt afbetale i op til 24 måneder.

– Vi vil tilbyde vores kunder større valgfrihed, når det gælder betalingen af rejsen, og vi forventer, at mange vil sætte pris på muligheden for at kunne betale med faktura eller på afbetaling, siger direktør for digital salg og marketing Christina Ericsson, SAS, og fortsætter:

– Vi har valgt Klarna som samarbejdspartner, da de har en løsning, som passer til det behov SAS’ kunder har. Jeg ser frem til et godt samarbejde, siger Christina Ericsson.

– Med vores hjælp bliver det både mere enkelt og fleksibelt for SAS’ kunder at købe rejser. Vi er meget stolte over at samarbejde med SAS, og at vi sammen kan gøre det muligt for kunderne at få adgang til eftertragtede betalingsmuligheder, siger Niklas Adalberth, underdirektør og medstifter af Klarna.

I første omgang vil det være muligt at betale for sin rejse via faktura og afbetaling i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Østrig, Tyskland og Holland.

Læs mere her (http://www.sas.se/allt-om-resan/resevillkor/klarna/?wt.ac=start_delbetalning). 

For yderligere information, kontakt:
SAS’ presseafdeling, 3232 3135SAS er Skandinaviens største flyselskab med daglige flyvninger til destinationer i Skandinavien, Europa, USA og Asien. SAS er medlem af Star Alliance (http://www.staralliance.com/en/) ™ og sammen med vores 28 partnere flyver vi til over 1300 destinationer i 195 lande. For mere information, besøg http://www.sas.dk

Latest news