Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS: Nya direktflyg mellan Arlanda och Jylland

May 16, 2013 07:00

Imorgon, fredagen den 17 maj, öppnar SAS biljettförsäljningen för två nya flyglinjer mellan Arlanda och Billund samt mellan Arlanda och Aalborg. De nya flyglinjerna ger SAS kunder en attraktiv direktlänk mellan Arlanda och Jylland.SAS har redan presenterat 47 nya linjer under 2013 och nu erbjuds ytterligare två nya linjer för kunder som önskar resa direkt till flygplatserna Billund (http://www.sas.dk/Billund/) och Aalborg (http://www.sas.dk/Aalborg/) på Jylland. Mellan Stockholm och Aalborg kommer SAS att flyga under eftermiddagarna fyra gånger i veckan och mellan Stockholm och Billund blir det två dagliga avgångar hela veckan (utom på lördagar). Första avresan mellan Stockholm och Billund blir den 18 augusti medan flygen mellan Stockholm och Aalborg börjar den 19 augusti.

–          Vi har redan nu fått mycket positiv feedback från kunder som menar att vi har ett bra erbjudande för näringslivet i Jyllandsregionen. Alla tre städerna är också intressanta för turister. Billund har Legoland, Aalborg erbjuder vackra Nordjylland och Stockholm är en av Skandinaviens mest attraktiva städer, Joakim Landholm, Kommersiell chef, SAS.

SAS flyger redan idag mellan Köpenhamn och Billund samt Aalborg och dessa är ett bra komplement till de två nya direktlinjerna från Stockholm. Detta betyder att SAS totalt erbjuder över 100 avgångar varje vecka mellan Stockholm och Jylland.

Tidtabell

Stockholm (Arlanda)-Billund
Måndag till torsdag och söndag kl. 16.35
Fredag kl. 16.25
Söndag till torsdag kl. 20.25.

Billund-Stockholm (Arlanda)
Måndag till fredag kl. 6.40
Måndag till fredag och Söndag kl. 18.30

Stockholm (Arlanda)-Aalborg
Måndag, torsdag, fredag och söndag kl. 12.55 (kl. 12.50 på fredagar).

Aalborg-Stockholm (Arlanda)
Måndag, torsdag, fredag och söndag kl. 14.45 (kl. 14.40 på fredagar).

SAS samarbetar med Braathens Regional och de nya flyglinjerna kommer att trafikeras med en SAAB2000 som har 50 sittplatser ombord. För ytterligare information om SAS flyglinjer samt tidtabell se www.sas.se.

För mer information kontakta:

Malin Selander
Pressansvarig Sverige, SAS
Telefon: +46 70997 4065
E-mail: malin.selander@sas.se

Latest news