Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS: Shop online for dine EuroBonus-point

October 1, 2013 16:13

Som et af de første flyselskaber i verden kan SAS nu tilbyde EuroBonus-kunder at betale med loyalitetspoint i udvalgte netbutikker. Mode-sitet Boozt.com er den første samarbejdspartner til at acceptere EuroBonus-point som betalingsform. I takt med at kunderne får flere steder at tjene EuroBonus-point, udvider SAS også muligheder for at anvende de optjente point.

– Vi glæder os over at kunne tilbyde EuroBonus-medlemmer endnu en måde at anvende optjente point. Vi vil gerne gøre det enkelt for vores kunder at bruge point, og da det ikke er muligt for alle at bruge point på rejser, vil vi gerne tilbyde andre måder at bruge point i hverdagen. Internethandel er fortsat i vækst, og vi mener derfor, at det er et godt område at åbne for vores kunder, siger Nils Lindhe, Vice President for Loyality hos SAS.

En af de første til at åbne sitet for EuroBonus som betalingsform er mode-sitet Boozt.com. Når kunden kommer til betaling, kan han/hun anvende EuroBonus-point som betalingsform. Med betalingsløsningen RewardsPay logger medlemmer ind på deres EuroBonus-konto og vælger, hvor stor en del af betalingen, som skal ske med point. Når de valgte point er trukket fra kundens konto, gennemføres købet på almindelig vis.

– Vi er rigtig glade for vores samarbejde med SAS, hvor vi sammen skaber flere muligheder for EuroBonus-kunder. Vi tilbyder over 300 mærker på vores mode-site, som fx Polo Ralph Lauren, Boss Black, Lacoste, Tommy Hilfiger, Filippa K og J. Lindeberg. I en travl hverdag skal det være lettilgængeligt og enkelt at shoppe online, og derfor lægger vi også fri fragt og retur oveni, siger administrerende direktør Hermann Haraldson, Boozt.com.

I efteråret kommer kunderne til at kunne anvende EuroBonus-point som betalingsmetode hos flere andre aktører på nettet. Ud over Boozt.com åbner Itunes, Smartbox, Facebook, BigPoint, Runescape, World Golf Tour, Disney Club Penguin, Diesel eBook Store og Livemocha. Flere andre aktører vil også indgå i RewardsPay samarbejdet.

Læs mere om nyheden:

http://www.flysas.com/en/EuroBonus/Spend-points/shop_spend_points/?NSSEXC=true

For yderligere information
Pressechef Trine Kromann-Mikkelsen, SAS
Telefon: +45 3232 2319
E-mail: trine.kromann-mikkelsen@sas.dk

Peter G. Jørgensen
Marknadschef & Pressansvarig, BZT Fashion AB
Telefon: +45 41 66 00 00
E-mail: pgj@boozt.comSAS er Skandinaviens førende flyselskab (http://www.sas.dk/) med daglige afgange til populære destinationer som London (http://www.sas.dk/London/fly/), Amsterdam (http://www.sas.dk/Amsterdam/fly/) og Paris (http://www.sas.dk/Paris/fly/). SAS er medlem af Star Alliance (http://www.staralliance.com/en/) ™, og sammen med vores 26 partnere flyver vi til over 1300 destinationer på verdensplan i 190 lande. 

Latest news