Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS flyver til Houston

August 20, 2014 08:00

Ruteåbning. SAS har netop indviet sin nye rute Stavanger-Houston, og åbningen blev markeret med en ceremoni i Stavanger lufthavn Sola. Den nye rute er første og eneste direkte rute mellem Skandinavien og Houston, Texas.

I dag onsdag den 20. august blev den røde snor klippet til Houston-ruten lige inden afgang kl. 16. Den nye rute er blandt andet etableret på opfordring af toneangivende aktører i oliebranchen, som ønsker bedre forbindelser mellem Skandinavien og oliestaten Texas.

– Vi har set frem til denne dag, hvor vi begynder at flyve mellem Stavanger og Houston, og dermed endelig kan tilbyde en direkte rute. Den er utrolig vigtig for skandinavisk erhvervsliv og særligt oliebranchen, siger koncerndirektør for salg og marked Eivind Roald, SAS.

Ruten bliver betjent med en business class version af en Boeing 737-700. Flyet har dermed et rent SAS Long Haul Business Class koncept om bord med 44 komfortable business-sæder, et moderne underholdningssystem samt fullservice måltider og servering.

Hurtigste forbindelse til Houston

Afgangstidspunkter og hyppige frekvenser giver gode forbindelser videre i hele Skandinavien. Ruten er den hurtigste forbindelse til Houston fra flere skandinaviske storbyer, herunder København.

Med Star Alliance er Houston er knudepunkt syd- og vestover til bl.a. Mexico, Los Angeles, Dallas og Phoenix. Tidstabellen giver rejsende fra København mulighed for en halv arbejdsdag før afrejse samt en hel arbejdsdag i Houston før returrejsen.

SK951 afgår fra Stavanger dagligt undtagen tirsdag kl. 16.00 og ankommer i Houston kl. 19.40 samme dag. Fra København har SAS forbindelse til Stavanger kl. 14.15, hvilket giver en halv times transfertid i Sola.

Fra Houston til Stavanger afgår SK952 kl. 21.35 og ankommer i Stavanger kl. 14.20 den efterfølgende dag. Samme eftermiddag kl. 16.00 har SAS fly fra Stavanger mod København.

SAS og Houston

  • Det er første gang SAS flyver til Houston og staten Texas
  • Houston er USA’s fjerdestørste by, og SAS’ nye rute er den eneste direkte rute fra Skandinavien
  • Ruten bliver den hurtigste forbindelse til Houston fra blandt andet Stavanger, Oslo, København, Bergen med flere

SK951/2 opereres på wetlease af PrivatAir, som har denne specialversion af en Boeing 737-700. Flyet er bemalet i SAS’ karakteristiske farver og logo

For yderligere information, kontakt venligst:

SAS’ presseafdeling, 3232 3135

Latest news