Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS lanserar nästa generations EuroBonus

February 3, 2014 08:00

Sedan 1992 har EuroBonus varit en central del av SAS kunderbjudande. Utvecklingen och erfarenheten genom dessa år har resulterat i en nylansering av lojalitetsprogrammet, som idag har 3,2 miljoner medlemmar. Från att ha varit ett flygbonusprogram har EuroBonus utvecklats till att erbjuda en mängd förmåner och tjänster från olika partners och nu förstärks det erbjudandet ytterligare.
– Detta är ett stort och viktigt steg för SAS. Historiskt har man belönat lojalitet från våra kunder med att ge poäng som premie. I framtiden ska våra medlemmar förvänta sig lojalitet från SAS och få ett mervärde som är unikt. EuroBonus-medlemmarna ska uppleva att de får ett mervärde både före, under och efter resan, säger Eivind Roald, Koncerndirektör Sales & Marketing på SAS.

Genom djupstudier av den Skandinaviska resemarknaden och egna kundundersökningar har SAS god kunskap om de som reser mycket och vad deras behov är. Det är denna kundgrupp och deras behov som EuroBonus nu ytterligare riktar sig mot genom nya förmåner och tjänster.

Några av nyheterna är:

· Ny nivå för de som reser allra mest: EuroBonus Diamond
· Nya förmåner för guldmedlemmar: Ge bort ett silverkort, två extra bagage inkluderat och ökad tillgänglighet för bonusresor
· Nivån för att bli silvermedlem sänks (5 resor tur och retur kvalificerar)
· Silvermedlemmar får i vissa perioder (jul och sommaren) tillgång till SAS lounger och Fast Track
· Alla EuroBonus-medlemmar kan ringa och skicka textmeddelanden till varandra via en app.

Utrullningen av nästa generations EuroBonus är starten på vad framtidens lojalitetsprogram kommer innehålla och fler nyheter kommer att presenteras framöver.

– Lanseringen idag är bara starten på en långsiktig strategi för att positionera och differentiera SAS och vi vill skapa tydliga fördelar för de som är medlemmar. SAS knyter nu till sig en rad starka varumärken som tillsammans ska utgöra framtidens partnernätverk och ge medlemmarna unika förmåner i vardagen och när de är på resa, säger Eivind Roald.

Nya EuroBonus träder i kraft från april 2014.

Läs mer om EuroBonus här: http://www.sas.se/eurobonus/

För ytterligare information, kontakta:
Henrik Edström
Pressansvarig SAS
Telefon: 070 997 25 42
E-post: henrik.edstrom@sas.seSAS är Skandinaviens ledande flygbolag (http://www.sas.se/) med dagliga flygresor till destinationer (http://www.sas.se/resmal/) i Europa, USA och Asien. SAS är medlem i Star Alliance™ och kan tillsammans med 27 partners erbjuda över 1300 resmål världen över i 195 länder. För mer information, besök www.sas.se.

Latest news