Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS lanserer nytt redaksjonelt konsept

October 2, 2014 08:00

SAS lanserer et nytt redaksjonelt konsept under navnet “Scandinavian Traveler”. Dette er startskuddet på en strategi der SAS’ egna kanaler, mest av alt de digitale, får økt fokus.

Det nye redaksjonelle varemerket Scandinavian Traveler rulles ut i november og består av et nytt magasin ombord, nettsted, nett-TV, innhold i sosiale medier og nyhetsbrev. Det vil være et bredt innhold som tar utgangspunkt i SAS-reisendes varierte interesser, og samtidig forsvinner det nåværende magasinet Scanorama.

– Vi har over 100 millioner besøk på våre nettsider hvert år og 80 000 mennesker som reiser med oss hver dag. For dem vil vi tilby høykvalitets innhold som inspirerer og gir kunnskap i de kanaler som er tilpasset anledninger både før, under og etter reisen, sier Stefan Hedelius, Vice President Brand & Marketing i SAS.

Når SAS bestemte seg for å fornye innholdet i egne kanaler så man etter et byrå som kunne ta den egne redaksjonelle kommunikasjonen til et nytt nivå.

– Vi har en strategi med digitalt fokus. SAS reisende får møte spennende mennesker innen alle bransjer, og det gjennomgående temaet i alle historiene er reisen. Det er reisen som binder sammen alt, uansett om vi skriver om teknologi, nye mattrender eller treffer en spennende entreprenør, sier Anders Rask, administrerende direktør i OTW Communication.

Scandinavian Traveler blir sentral i SAS sin satsning på innhold i egne kanaler, og hensikten er å skape materiale som får bred anvendelse og spredning.
– Vi gjør en ambisiøs satsning på innhold gjennom vårt nye konsept. SAS er i en bransje med høy interesse, der velprodusert innhold blir viktigere. Derfor øker vi takten og gjør mer, i flere kanaler. Hele satsningen er i tråd med vår nye markedsstrategi “We Are Travelers”, sier Stefan Hedelius.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Tormod Sandstø
Pressekontakt SAS
Telefon: +47 95 71 85 86
E-post: tormod.sandsto@sas.no

Latest news