Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Premiere på ny SAS-rute fra Aarhus

October 25, 2015 07:00

I dag søndag den 25. oktober åbner SAS sin nye rute fra Aarhus til Stockholm, Arlanda-lufthavn. Ruten er SAS’ første udenrigsrute fra Aarhus siden 1999. Med to daglige afgange er ruten en attraktiv og stærk løsning fra Danmarks næststørste by til den svenske hovedstad. SAS udbyder med den nye rute mere end 65.000 årlige sæder mellem de to byer.

Mange rejsende har længe efterspurgt en direkte SAS-rute mellem Aarhus og Stockholm, og fra i dag kan de rejsende glæde sig over at kunne flyve med SAS på ruten to gange dagligt: Fem ugentlige morgenafgange (mandag til fredag) og seks ugentlige eftermiddags/aftenafgange (søndag til fredag). Fra Stockholm, Arlanda, til Aarhus er der to daglige eftermiddags/aftenafgange.

Den nye rute er etableret for at imødekomme en stor efterspørgsel fra erhvervslivet samt et stort samarbejde mellem forsknings- og universitetsmiljøerne i de to byer, som også driver et stort rejsebehov. Samtidig giver tidstabellen også gode muligheder for en forlænget weekend i begge storbyer, hvilket gør ruten attraktiv for fritidsrejsende. I tillæg giver ruten nye forbindelser med SAS til Nordsverige, Finland og Hong Kong fra Arlanda Lufthavn og fra marts 2016 også til Los Angeles.

Alle afgange mellem Aarhus og Stockholm skal betjenes med en 70-sæders ATR-flyvemaskine opereret af Jettime for SAS. Med den nye rute udbyder SAS mere end 65.000 årlige sæder mellem Aarhus og Stockholm.

Søndag den 25. oktober kl. 16.35 er første afgang fra Aarhus. Flyveturen tager ca. 1 time og 30 min.

I tillæg til den nye rute mellem Aarhus og Stockholm har SAS for nyligt lanceret sin anden udenrigsrute fra Aarhus. I sommerhøjsæsonen kan de rejsende flyve direkte på ferie med SAS fra Aarhus til Palma de Mallorca.

Tidstabel
Aarhus-Stockholm (Arlanda)
Mandag til fredag kl. 7.00
Mandag til torsdag kl. 18.35
Søndag og fredag kl. 16.35

Stockholm (Arlanda)-Aarhus
Mandag til torsdag kl. 16.30
Søndag og fredag kl. 14.30
Mandag til torsdag kl. 20.35
Søndag og fredag kl. 18.35

For yderligere information om SAS ruter gå til http://www.sas.dk

For yderligere information kontakt venligst:
SAS’ presseafdeling på telefon 32 32 31 35

Latest news