Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS åbner ny daglig rute til USA

October 8, 2015 10:00

SAS fortsætter med at styrke sit tilbud til de frekvente rejsende til og fra Skandinavien, og introducerer nu en helårsrute direkte fra København til Boston med daglig afgang. Med den helt nye helårsrute tilbyder SAS i 2016 omkring 500 flyvninger mellem Boston og København, 6.600 flyvninger mellem USA og Skandinavien – totalt 1,6 millioner sæder. Dermed sætter SAS endnu en gang streg under sin position: 
 
– SAS er det flyselskab med det absolut stærkeste tilbud fra Skandinavien til USA, som er et voksende og efterspurgt marked blandt de frekvente rejsende. Vi har længe haft Boston højt på ønskelisten over direkte destinationer, og vi er derfor glade for nu at kunne åbne salget til denne direkte rute fra København syv gange om ugen. Det er særligt vigtigt for vores kunder som rejser i forretningsøjemed, at vi tilbyder fleksible rejsemuligheder og derfor er ruten særligt målrettet disse frekvente rejsende, siger koncernchef Rickard Gustafson, SAS.

Ruten, som flyves med en såkaldt business jet, en ombygget Boeing 737 med plads til 86 passagerer, henvender sig primært til forretningsrejsende og skal således imødekomme en stigende efterspørgsel på denne strækning fra netop dette kundesegment. Virksomheder inden for højteknologi, den finansielle sektor og medicinalindustrien samt højere læreranstalter har længe ønsket direkte og daglige rejser mellem Boston og København. SAS forventer også en stor andel rejsende til og fra det øvrige Skandinavien og Nordeuropa med Københavns Lufthavn som smidig videreforbindelse.

– SAS’ nye rute til Boston giver daglige forbindelser mellem to vigtige metropoler til gavn for både skandinaviske og nordamerikanske rejsende, og den stærke dollar kan være med til at tiltrække endnu flere amerikanere til gavn for væksten i hele Danmark. Samtidig styrker Københavns Lufthavn sin position som en af de nordeuropæiske lufthavne med bedst forbindelser til det vigtige nordamerikanske marked, siger Thomas Woldbye, adm. direktør i Københavns Lufthavne A/S.

SAS’ nye Boston-rute har salgsstart den 9. oktober med priser fra 4999 kr. i kampagneperioder og normalpriser fra 5999 kr. Ruten åbner den 29. marts 2016 og skal opereres af selskabet PrivatAir med en Boeing 737 med 20 Business og 66 Go sæder. Afgangs- og ankomsttidspunkterne på ruten er sammensat, så de passer med forbindelser til og fra København og centrale lufthavne i Skandinavien og Nordeuropa, fx Bruxelles, Hannover og Düsseldorf.

Læs mere om SAS’ nye rute til Boston her.

Tre nye helårsruter til populære destinationer i Europa
Udover den nye direkte rute til Boston åbner SAS i marts også tre nye direkte ruter fra København til populære destinationer i Europa. Fra sommerprogrammet 2016 kan SAS-rejsende flyve direkte til Wien, Krakow og Reykjavik. SAS offentliggør i uge 42 flere rutenyheder i sommerprogrammet.

Billetsalget til Wien, Krakow og Reykjavik starter den 14. oktober, og ruterne åbner henholdsvis den 24., 25., og 27. marts 2016. Billetter til Wien og Krakow starter på kampagneprisen 549 kr. og på kampagneprisen 599 kr. til Reykjavik.

Tidstabeller
København-Boston
Fra København: Afrejse dagligt med SK927 kl. 12:50 med ankomst i Boston kl. 15:20
Fra Boston: Afrejse dagligt med SK928 kl. 17:30 med ankomst efterfølgende dag kl. 7.00

København-Wien
Afrejse fra København med SK695 mandag, tirsdag, fredag og søndag. I sommerhøjsæsonen afgang mandag og torsdag.

København-Krakow
Afrejse fra København med SK1735 onsdag, fredag og søndag.

København-Reykjavik (Keflavik lufthavn)
Afrejse dagligt fra København med SK595.

For yderligere oplysninger kontakt venligst

SAS’ presseafdeling +45 32 32 31 35

Latest news