Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS app förbereds för Apple Watch

April 21, 2015 06:00

I samband med att Apple Watch lanseras uppdaterar SAS sin app med Apple Watch funktionalitet. Detta betyder att SAS erbjuder sina kunder möjligheten att använda sig av den senaste teknologin direkt när Apple Watch släpps på marknaden. 

Apple offentliggjorde nyligen att de under våren lanserar Apple Watch. SAS har sedan dess förberett en uppdatering av sin app i syfte att den ska vara Apple Watch-anpassad. Rent konkret betyder uppdateringen att aktiviteter som sker i telefonen blir synliga i Apple Watch, exempelvis blir det möjligt att se vilken gate planet avgår från och vilken avgångstid planet har.

–       Våra kunder blir alltmer digitala och vi har ambitionen att ligga i framkant när det gäller digital utveckling. Vår app är populär och har nu mer än 1 300 000 nedladdningar. Användandet av våra självservicetjänster ökar ständigt och vi vet att vårt fokus på digital utveckling uppskattas av kunderna, säger Eivind Roald, Kommersiell chef på SAS.

SAS uppdaterade app finns nu tillgänglig i Appstore, Google Play och Windows Phone Store. SAS resenärer kan i appen exempelvis boka sin flygbiljett, checka in och se vädret på sin destination. 1 mars lanserades en utökad satsning på digitala tidningar och ett samarbete med Readly. Tidigare i år korades SAS som vinnare i kategorin ”Bästa mobila reseapp” av Business Travel Awards.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

SAS pressjour, +46 8 797 29 44

Latest news