Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS ekspanderer med nye ruter direkte til USA

August 19, 2015 15:00

SAS åbner tre nye ruter til USA i 2016. De nye ruter er København-Miami, Oslo-Miami og Stockholm-Los Angeles. SAS har tillige øget på antallet af afgange mellem København, Shanghai og San Francisco; Stockholm, New York og Chicago samt Oslo og New York. Dermed udvider SAS i 2016 med 330.000 flysæder på oversøiske destinationer.

Med investeringer i nye fly og ruter styrker SAS sit tilbud til Skandinaviens frekvente rejsende. I tråd med SAS’ planer om udvidelse af langruteflåden, offentliggør SAS nu destinationerne på tre nye ruter. Fra København og Oslo åbner SAS ruter til Miami, lufthavnen Miami International Airport (MIA). Fra Stockholm til Los Angeles, lufthavnen Los Angeles International Airport (LAX).

– Vi ved, at vores rejsende efterspørger en smidig og behagelig rejse med frekvente afgange. Med de nye ruter, en gennemgribende fornyelse af vores langruteflåde og et bredt netværk, har vi det absolut stærkeste tilbud til USA fra Skandinavien. Vi ser frem til at tilbyde vores kunder nye destinationer og rejseoplevelser – og naturligvis byde dem varmt velkommen ombord på vores nye fly, siger koncernchef Rickard Gustafson, SAS.

Åbner i efteråret 2016
Miami er en attraktiv destination med højsæson for skandinaviske rejsende i vinterhalvåret. Byen har den største krydstogtshavn i verden og er et handelscentrum, som tiltrækker erhvervsdrivende fra hele verden. Fra Miami er en stor lufthavn hvor der er mulighed for at flyve videre til andre destinationer i Caribien og Sydamerika. Den første afgang til Miami fra København har premiere i efteråret 2016, og SAS kommer til at flyve tre gange ugentligt fra København og fire gange fra Oslo.

– Miami er en spændende destination at få på rutekortet. For det første får skandinaverne direkte adgang til en eftertragtet feriedestination, og for det andet åbner ruten også op for, at flere amerikanske turister vælger at komme til Danmark. Dermed kommer ruten også til at gavne den danske turistbranche med øget indtjening og flere danske arbejdspladser til følge, siger Peter Krogsgaard, kommerciel direktør, Københavns Lufthavne A/S.

LA åbner i foråret 2016
Los Angeles er en populær destination for skandinaviske rejsende, som vil besøge det sydlige Californien eller rejse videre til destinationer som eksempelvis Hawaii. Første SAS-fly til Los Angeles afgår den 14. marts 2016 og i sommerhalvåret kommer SAS til at flyve dagligt. I vinteren flyver SAS fem til seks gange om ugen.

Med de nye ruter og et øget antal afgange til USA og Asien tilbyder SAS sine kunder mere end 330.000 flere flysæder på oversøiske ruter i 2016.

Billetsalget til Los Angeles åbner den 20. august med et åbningstilbud på 3999 DKK. Billetsalget til Miami åbner senere i efteråret 2015.

SAS har i dag oversøiske ruter fra Skandinavien til New York, Washington, Chicago, San Francisco, Houston, Beijing, Shanghai og Tokyo.

Tidstabel København-Miami
Fra København: Afrejse mandag, torsdag og lørdag med SK953 kl. 9.30 med ankomst i Miami kl. 13.50.
Fra Miami: Afrejse onsdag, fredag og søndag med SK954 kl. 15.50 med ankomst i København 7.10.

Tidstabel Oslo-Miami
Fra Oslo: Afrejse tirsdag, onsdag, fredag og søndag med SK955 kl. 9.35 med ankomst i Miami kl. 13.50.
Fra Miami: Afrejse mandag, tirsdag, torsdag og lørdag med SK956 kl. 15.50 med ankomst i Oslo kl. 7.05

Tidstabel Stockholm Arlanda-Los Angeles
Fra Stockholm: Alle ugens dage med SK939 kl. 9.50 med ankomst i Los Angeles kl. 12.15.
Fra Los Angeles: Alle ugens dage med SK940 kl. 14.15 med ankomst i Arlanda kl. 10.00.

Nye direkte ruter til USA og Asien 2015/2016
Stockholm – Hongkong, september 2015
Stockholm – Los Angeles, marts 2016
Oslo – Miami, efteråret 2016
København – Miami, efteråret 2016

Flere frekvenser på eksisterende oversøiske ruter
I tillæg til de nye ruter øger SAS frekvensen på flere langruter i vinterprogrammet 2015/2016. Dermed flyver SAS dagligt på nedenstående ruter:

København – Shanghai (udvides med to ugentlige afgange)
Stockholm – Chicago (udvides med en ugentlig afgang)
Stockholm – New York (udvides med en ugentlig afgang)
Oslo – New York (udvides med en ugentlig afgang)
København – San Francisco (udvides med en ugentlig afgang)

For yderligere oplysninger kontakt venligst
SAS’ presseafdeling +45 32 32 31 35

Latest news