Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS: Göteborg får nya direktlinjer och förnyad Lounge

June 17, 2015 07:00

Idag återöppnar SAS sin förnyade lounge på Göteborg Landvetter som erbjuder en delvis ny interiör, nya arbetsmöjligheter och andra bekvämligheter. I samband med detta presenterar SAS även två nya linjer från Göteborg – till Paris och Bryssel.

SAS öppnar nu åter sin lounge på Landvetter. Loungen, som numera är hela 415 kvm, är uppgraderad på alla sätt med utökad bufféyta, nya kombinerade mötes/arbetsrum, Travel Self Service, arbetsplatser, toaletter och ett kids corner för våra yngre resenärer. Lägg därtill gott om eluttag, laddningsstationer och wifi så du kan vara både uppkopplad och avkopplad.

SAS offentliggör även idag två nya direktlinjer från Göteborg – till Paris och Bryssel. Den första flygningen mellan Göteborg och Paris avgår den 25 oktober då SAS vintertidtabell träder i kraft. Dagen därpå, den 26 oktober, avgår det första direktflyget till Bryssel. Båda linjerna kommer trafikeras med en Boeing 737. I samband med vinterprogrammet öppnar även flyglinjen mellan Göteborg och London Stansted som kommer ersätta den befintliga linjen mellan Göteborg och London Heathrow.

–          Göteborg är en viktig region för oss och många kunder i området har efterfrågat fler direktflyg till Europa. Vi är därför extra glada att kunna erbjuda både Paris och Bryssel direkt från Göteborg. I och med att vår lounge nu återöppnar kan vi också erbjuda våra kunder en bättre reseupplevelse när de reser både på inrikes- och utrikesresor från Landvetter, säger Annelie Nässén, Global försäljningsdirektör på SAS

Tidtabell:
Göteborg och Paris kommer trafikeras på tisdagar, torsdagar och söndagar.

SK2573 avgår kl 12:15 från Göteborg med ankomst kl 14:25 i Paris
SK2574 avgår kl 15:05 från Paris med ankomst kl 17:05 i Göteborg

Göteborg och Bryssel kommer trafikeras på måndagar, onsdagar och fredagar.

SK2575 avgår kl 12:40 från Göteborg med ankomst kl 14:25 i Bryssel
SK2576 avgår kl 15:05 från Bryssel med ankomst kl 16:55 i Göteborg

Paris och Bryssel är destinationer som SAS redan idag trafikerar från Stockholm, Köpenhamn och Oslo.

För mer information kontakta:

SAS pressjour

08-7972944

Latest news