Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS øker antallet avganger til New York

May 15, 2015 12:00

New York er en av SAS mest populære destinasjoner med et 20-talls avganger fra Skandinavia hver uke. SAS øker nå ytterligere antallet avganger, gjennom daglige flygninger til New York fra både Oslo og Stockholm, med start i slutten av oktober 2015.

SAS flyr daglig til New York fra de skandinaviske hovedstedene i løpet av hele sommerprogrammet, mens dette ikke har vært tilfelle i vinterprogrammet fra Oslo og Stockholm. Som følge av at et flyselskap reduserer sin trafikk mellom Oslo/Stockholm og New York neste vinter, samtidig som at vi ser en større interesse for SAS sitt produkt i markedet øker, så utvider SAS sitt tilbud fra slutten av oktober.

– Vi opplever at det er en økende interesse og etterspørsel fra våre frekvente reisende på de eksisterende og kommende interkontinentale destinasjonene. Vår økte satsning på New York er et av de initiativene, samtidig som at vi ser på andre spennende alternativer, sier Eivind Roald, kommersiell direktør i SAS.

I løpet av dette året bygger SAS om kabinene på hele sin langdistanseflåte, og setter hver måned ut i trafikk et klargjort fly med nytt design, nye stoler, nytt underholdningssystem samt trådløst internet om bord.

– Våre ombygde fly har blitt tatt godt i mot blant våre kunder, og vi fortsetter i høy takt med å fornye alle våre langdistansefly, sier Eivind Roald, som gleder seg til den nye Airbus 330 Enhanced kommer i august. Den første i rekken av langdistansefly fra Airbus som kommer de neste årene.

SAS har langdistanseflygninger fra Skandinavia til New York, Washington, Chicago, San Francisco, Houston, Peking, Shanghai og Tokyo. I september 2015 åpner SAS en ny rute fra Stockholm til Hong Kong.

Tidtabell
Fra Oslo til New York er den nye avgangen på lørdager 11:00
Ny avgang fra New York til Oslo er mandager 18:55

Fra Stockholm til New York er den nye avgangen på mandager 10.40
Ny avgang fra New York til Stockholm er lørdager 17.55

For ytterligere opplysninger, vennligst kontakt:
SAS presseavdeling: +47 64 81 88 00

Latest news