Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS öppnar ny direktlinje mellan Stockholm och Aarhus

June 26, 2015 09:30

I dag, fredag den 26 juni, öppnar SAS försäljningen av en ny direktlinje mellan Stockholm och Aarhus. Första flyget avgår i slutet av oktober och gör det möjligt för SAS kunder att nå Aarhus, som är Danmarks näst största stad, på ett enkelt och smidigt sätt.

SAS har tidigare annonserat 15 nya linjer under 2015 och även kommunicerat att ett flertal av sommarens mest attraktiva resmål kommer att finnas kvar i vinterprogammet 2015/2016. Nu presenterar SAS ytterligare en linje mellan Stockholm och Aarhus som kommer avgå två gånger dagligen. Aarhus är en linje som länge har efterfrågats av SAS företagskunder och även starka samarbeten mellan Aarhus och Stockholms forsknings- och universitetsinstanser driver ett stort resbehov.

– Våra kunder och näringslivet har länge efterfrågat en direktlinje mellan Stockholm och Aarhus och därför är vi väldigt glada över att vi nu kan möta deras behov med två avgångar dagligen. Tack vare direktlinjen städerna emellan blir det enklare för resenärer från Sverige att på ett smidigt sätt besöka Aarhus som erbjuder ett brett nöjesutbud och ett kulturliv i utveckling., säger Annelie Nässén, global försäljningsdirektör SAS.

Flygningarna mellan Stockholm och Aarhus kommer flygas av Jettime som flyger en ATR med 70 stolar ombord och därmed erbjuds mer än 65 000 flygstolar årligen mellan de två destinationerna. Första avgången är från Aarhus den 25 oktober kl 18:35 och flygtiden är 1 timme och 30 minuter.

SAS flyger också mellan Stockholm och Aalborg och Billund, och i vinterprogrammet 2015/2016 har SAS 26 avgångar varje vecka från Stockholm till flygplatser på Jylland.

Tidtabell
Stockholm (Arlanda)- Aarhus

Söndag till fredag kl. 16.30
Söndag till torsdag kl. 20.35

Aarhus-Stockholm (Arlanda)
Måndag till fredag kl. 7.00
Söndag till fredag kl. 18.35

För mer information om SAS linjer gå till www.sas.se

För ytterligare information kontakta:
SAS pressjour

08-7972944

Latest news