Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS prisas på Cannes Lions

June 24, 2015 09:40

Under tisdagskvällen prisades SAS med ett bronslejon under Cannes Lions för ”SAS Escalator experiment” inom kategorin ”outdoor”. Det var totalt cirka 470 bidrag inom kategorin och priset är ett erkännande för SAS framgångar inom kreativitet och innovation.

Världens mest banbrytande kampanjer har utsetts under Cannes Lion som gick av stapeln tisdagen den 23 juni. SAS, som alltid strävar efter att göra livet enklare för sina kunder, erhöll ett bronslejon för ”SAS Escalator experiment”. Filmen bidrog inte bara till en festlig upplevelse på flygplatsen i samband med inspelningen, utan delades också flitigt i sociala medier när den lanserades och efter några dagar hade över 1,5 miljoner människor sett den.

–          Vi är oerhört stolta över vårt pris. Den här filmen visar på många sätt fördelarna med att välja oss som flygbolag och tydliggör även att vi alltid försöker leva upp till våra kunders önskan om en smidig och effektiv resa. Filmen har fått oerhört bra respons av våra kunder och det är vi väldigt glada över, säger Stefan Hedelius VP Brand & Marketing SAS.

”SAS Escalator experiment” är ett global samarbete i SAS och är framtagen av den norska byrån Los & Co i samarbete med den svenska Åkestam Holst.

Cannes Lions arrangerades i år för 62:a året i rad och är den största festivalen i världen som framhäver kreativitet inom marknadsföring.

För mer information, vänligen kontakta:

SAS Pressjour
08-7972944

Latest news