Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS sætter ind for at normalisere trafikken til og fra København

March 2, 2015 13:11

Tæt på alle danske kabinemedarbejdere har meldt sig klar til tjeneste i SAS. Det er glædeligt, og betyder, at kunderne snart kan se frem til normal trafik. SAS beklager over for de berørte kunder, som ufrivilligt har været trukket ind i konflikten. SAS konstaterer samtidig, at talrige medarbejdere har gjort deres yderste for at hjælpe kunderne.

Trafikprogrammet skal nu normaliseres efter en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse blandt danske kabine. Mandag vil fortsat være påvirket af aflysninger og forsinkelser, og i løbet af tirsdag kommer, der mindre justeringer og mindre uregelmæssigheder. Onsdag forventer SAS stort set normalt trafikprogram.

– SAS er kendt for at være pålidelige og punktlige, og det skal vi nu rette op på og give vores kunder den høje kvalitet, de forventer fra SAS, siger koncerndirektør Flemming Jensen, SAS.

Stor velvilje
SAS har siden 19-tiden i går, søndag, hvor meddelelsen gik ud til danske kabinemedarbejdere, konstant modtaget positive tilkendegivelser fra medarbejdere, som ønsker at fortsætte med at arbejde i SAS. Næsten alle af de ca. 1300 kabinemedarbejdere har meldt positivt tilbage.

– Vi må konstatere, at der er en stor velvilje over for SAS. Vi er glade for alle de medarbejdere, som har meldt sig og ikke mindst dem, som også har løftet en kæmpe opgave og fløjet på trods af trusler fra konfliktende medarbejdere. SAS’ medarbejdere i lufthavnene og kundeservice har desuden gjort deres bedste for at tage sig af kunderne i de kedelige situationer, siger Flemming Jensen.

Den økonomiske konsekvens af perioden med overenskomststridig arbejdsnedlæggelse vil nu blive undersøgt og opgjort. Processen videre med overdragelsen af CRJ fly til Cimber pågår. SAS har under konflikten meddelt, og står stadig ved, at SAS er klar til at drøfte eventuelle uoverensstemmelser på et møde med foreningen CAU, når trafikken igen er normaliseret.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour + 46 8 797 29 44

Latest news