Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Take off till Hong Kong med SAS

September 10, 2015 05:00

Den nya linjen är SAS fjärde direktlinje till Asien och SAS är också det enda flygbolaget som flyger direkt mellan Skandinavien och Hongkong. Hongkong är en av världens mest trafikerade flygplatser och den största flygplatsen i världen för frakt. Linjen har fem avgångar i veckan från Stockholm och erbjuder goda förbindelser till större flygplatser både i Skandinavien och i övriga Europa.

– Idag skriver vi ett nytt kapitel i SAS historia då vi öppnar direktlinjen mellan Stockholm och Hongkong. Vi är väldigt stolta över att länka samman Skandinavien med Hongkong genom en ny och effektiv förbindelse. Vi ser fram emot att hälsa alla resenärer varmt välkomna ombord, säger Rickard Gustafson, VD och Koncernchef SAS.

SAS har idag långdistansflygningar från Skandinavien till New York, Washington DC, Chicago, San Francisco, Houston, Peking, Shanghai, Tokyo och Hongkong. Under 2016 öppnar SAS även nya linjer från Skandinavien till Los Angeles och Miami.

Tidtabell Arlanda – Hongkong
Avgång från Arlanda på måndagar, torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar med SK963 kl 15:00 med ankomst i Hongkong kl 7:20 lokal tid.
Avgång från Hongkong på måndagar, tisdagar, fredagar, lördagar och söndagar med SK964 kl 9:05 lokal tid med ankomst på Arlanda kl 14:35.

Uppgraderad SAS Lounge
SAS inviger och återöppnar även sin välbesökta SAS Lounge i terminal 5 på Arlanda idag. Loungen har två olika sektioner – en för EuroBonus Diamond- och Guldmedlemmar inklusive Star Alliance Gold samt en sektion för de som reser SAS Business eller SAS Plus. Loungen, som numera är hela 1400 kvm, ��r uppgraderad i skandinavisk stil som kombinerar både funktion och design och erbjuder utökad bufféyta, nya kombinerade mötes/arbetsrum, resetjänster, ny relaxyta, arbetsplatser, toaletter och duschar samt ett lekrum för de yngre resenärerna. Lägg därtill gott om eluttag, laddningsstationer och snabbt trådlöst internet.

För mer information, vänligen kontakta:
SAS Pressjour, +46 8 797 29 44

Latest news