Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Utforsk SAS nye kabin med Google Street View

April 8, 2015 06:00

Nå er det mulig å utforske SAS nye kabiner på langruteflyene med Google Street View. Her kan du få en virtuell tur om bord på et langdistansefly, i de nye oppgraderte flykabinene som ble introdusert i februar.

Her kan du vandre mellom de forskellige serviceklassene SAS Go, SAS Plus og SAS Business, og utforske flyseter, underholdningssystem og resten av ​​interiøret, som for eksempel flyets kjøkken og toaletter.

– Våre nye oppgraderte langrutekabiner har fått betydelig oppmerksomhet for sitt design og funksjonalitet blant både kunder og medier etter introduksjonen. Vi arbeider løpende med å skape nye innovative digitale løsninger for våre kunder, så derfor er vi stolte over at SAS nå gjør det mulig for alle ved hjelp av Google Street View, å se hvordan det er å reise med oss, sier Marianne Orderud, markedssjef i SAS.

I den nye kabinen er materialer og farger nøye valgt ut for å skape en rolig og innbydende atmosfære om bord. SAS Go og SAS Plus er designet med ekstra benplass, og godt rom for oppbevaring. Alle SAS Business setene har – uansett plassering – direkte adgang til midtgangen, og kan felles helt ned til sengeleie. Sengene er alle med madrasser og sengetøy fra det anerkjente merket Hästens, for å kunne gi de reisende god kvalitetssøvn. Hele flykabinen har fått underholdningssystem med HD-skjermer og trådløs internettilgang.

Alt dette kan ses her: http://www.sas.no/alt-om-reisen/ombord/reiser-i-resten-av-verden/nykabin/New-Cabin-Street-View/

For flere detaljer om SAS oppgraderte kabin og interiør: http://www.sas.no/alt-om-reisen/ombord/Ny-kabin-pa-internasjonale-ruter/

Med Google Street View kan man utforske severdigheter og steder i hele verden

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
SAS pressetelefon: 64 81 88 00

Latest news