Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Utforska SAS nya kabin via Google Street View

April 8, 2015 06:00

SAS nya långdistanskabin finns nu tillgänglig för utforskning via Google Street View. Därmed är SAS ett av de första flygbolagen i Europa som erbjuder möjligheten till en virtuell rundtur ombord på ett långdistansplan där användarna kan uppleva hur det är att resa med SAS uppgraderade kabin

Nu introducerar SAS möjligheten att utforska de ombyggda långdistansplanen via Google Street View. Detta betyder att användarna kan ta en virtuell rundtur ombord på SAS långdistansplan och se den nya kabininteriören som presenterades i februari. Användarna kan vandra genom de olika serviceklasserna, SAS Go, Plus och Business och utforska flygplansstolarna, underhållningssystemet och resten av interiören som exempelvis galleyt och till och med toaletterna.

–          Vår nya uppgraderade långdistanskabin har fått stor uppmärksamhet för sin design och funktionalitet bland både kunder och media. Vi jobbar konstant med att skapa nya innovativa och digitala lösningar för våra kunder och därför är vi väldigt stolta över att SAS, som det första flygbolaget i Europa, nu gör vi det möjligt för alla att via Google Street View ta del av hur det är att resa med oss på SAS, säger Stefan Hedelius, VP Brand & Marketing på SAS.

I den nya kabinen är material och färgval utvalda för att skapa en lugn och välkomnande atmosfär. Platserna i SAS Go och SAS Plus är utformade med bra förvaring som skapar extra utrymme. I SAS Business har alla platser direktaccess till mittgången och stolar som går att fälla helt till sängläge. Sängarna är bäddade med sängkläder från Hästens, Sveriges äldsta sängtillverkare, för att ge resenärerna en högklassig sömnupplevelse. I hela kabinen finns ett nytt underhållningssystem med HD-skärmar samt trådlös internetuppkoppling. Allt detta finns att se här.

Via Google Street View kan man utforska landmärken och platser över hela världen, och nu även SAS nya kabin. För mer detaljer kring SAS uppgraderade kabininteriör se här.

För ytterligare information kontakta

SAS Pressjour
08-797 2944

Latest news