Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Didrik Fjeldstad - Ny Vice President Brand & Marketing på SAS

August 26, 2016 11:15

Didrik Fjeldstad blir ny direktör för varumärkesutveckling och marknadsföring på SAS från 24 oktober 2016.  

De senaste åren har SAS rendyrkat konceptet We are Travelers och investerat mycket i innovation, marknadsföring, digitala lösningar och lojalitetsprogrammet EuroBonus. Didrik Fjeldstad tar över ansvaret för vidarutvecklingen av SAS varumärke och kommer att rapportera direkt till koncerndirektören för den kommersiella verksamheten, Eivind Roald.

– Vi är väldigt glada för att få in Didrik Fjeldstad som globalt ansvarig för varumärkesutveckling och marknadsföring på SAS. Didrik tar med sig en lång erfarenhet från Carlsberg, som är ett annat starkt skandinavisk varumärke, där han bland annat har haft ansvaret  för att positionera Carlsbergs varumärke globalt i en allt mer utmanande konkurrenssituation. Vi ser fram emot vad Didrik kan tillföra SAS och vårt marknadsteam, säger Eivind Roald, koncerndirektör för kommersiell verksamhet i SAS.

Didrik har en MSc i Marknadsföring från Aarhus School of Business och har sedan 2006 arbetat i olika lokala och internationella försäljnings- och marknadsföringstjänster i Carlsberg Group, nu senast som Global Marketing Director.

 – SAS är ett bolag med stolta traditioner, stark kultur och ett ikonisk varumärke som jag och alla skandinaver har en speciell relation till. Bolaget står inför ett antal spännande utmaningar i en dynamisk bransch och jag ser med stor energi och engagemang fram till att bidra på den resan. Jag tror på ett modernt, konsumentfokuserat och digitalt ledande SAS och kommer att arbeta hårt för att dagligen göra oss förtjänta av de resandes lojalitet, säger Didrik Fjeldstad.

Didrik Fjeldstad är norsk och bor i Köpenhamn med fru och tre barn. Fjeldstad tillträder sin tjänst i SAS den 24 oktober. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44

Latest news