Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Julie Bergan i spektakulær performance på bagagebånd

October 18, 2016 06:00

I dag den 18. oktober vil over 8000 SAS-ansatte i luften og på jorden begynde at bære en opdateret uniform – en uniform i et elegant, moderne og skandinavisk design, som er i tråd med SAS’ visuelle identitet ”blue on blue”. Premieren markeres af den norske sangerinde, Julie Bergan, med bagagebåndskoncert i ny digital film.

SAS har det seneste år arbejdet med at bringe lyd, musik og rejse tættere sammen – blandt andet med Spotify-playlister samt koncerter i lufthavne og i 10.000 meters højde. Når SAS i dag lancerer sin opdaterede uniform bringer SAS igen musik og rejse tættere sammen – denne gang i en ny digital film, hvor Julie Bergan omgivet af seks dansere i den opdaterede SAS-uniform fremfører en koncert på et bagagebånd i Oslo Lufthavn foran SAS’ kunder.

– Det er noget helt særligt at skifte uniform. Vores uniform er en vigtig del af vores visuelle identitet og noget alle vores kunder ser og lægger mærke til, når de rejser med os. Derfor vil vi gerne markere de opdaterede uniformer på en spektakulær og anderledes måde. Samtidig er bagagebåndskoncerten med Julie Bergan en del af vores strategi om at bringe musik og rejse tættere sammen og give vores kunder en unik rejseoplevelse før, under og efter rejsen. Vi er også enige med Julie Bergan, om at vi ”kinda like it”, siger Kenneth Christiansen, Marketingchef i SAS.

Den opdaterede uniform er i et sporty, skandinavisk og stilrent design, og er i tråd med SAS’ visuelle identitet ”blue on blue”, som kunderne kender fra SAS’ kommercielle aktiviteter og produkter. Arbejdet med den opdaterede uniform har taget halvandet år, og der er blevet produceret 90.995 uniformsdele til de omkring 8.000 SAS-ansatte.

Den opdaterede uniform er taget frem af Ted Bernhardtz, mens Amandah Andersson, en svensk upcoming designer, står bag det nye tørklæde, som er designet eksklusivt til SAS.

Koncerten og den digitale film er lavet i samarbejde med Universal Music, mens LOS&CO står bag det kreative koncept. Filmen vil blive fremvist i digitale kanaler fra i dag den 18. oktober, hvor SAS’ ansatte skifter uniform. Filmen kan ses her.

For yderligere oplysninger kontakt venligst
SAS presseafdeling +45 32 32 31 35

Latest news