Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Lägg ett bud på en uppgradering av din SAS-resa

April 13, 2016 07:02

Från och med den 25 april kan SAS kunder bjuda på en uppgradering till Plus eller Business. Fler SAS-kunder får därmed tillgång till SAS bästa produkter.

SAS gör det nu möjligt att enkelt lägga ett bud på en uppgradering på flyget oavsett om det är inom Europa, Norden eller till och från USA eller Asien. Med den nya produkten, SAS Upgrade, bestämmer man själv hur mycket man vill bjuda på en uppgradering till SAS Plus eller SAS Business. Det går även att betala med EuroBonus-poäng. Med andra ord kan SAS kunder nu välja hur mycket de vill betala för att nyttja t ex Lounge, Fast Track eller sleeper seat på sin nästa resa. Det högsta budet får uppgraderingen.

– Vi arbetar hela tiden på att utveckla och stärka vår produkt med innovativa erbjudanden till våra kunder.  Nu ger vi våra kunder möjligheten att lägga ett bud på en uppgradering och göra en bra affär. På det sättet får många fler av våra kunder tillgång till SAS bästa produkter, säger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- och utvecklingschef på SAS.

Det går att betala med både EuroBonus-poäng och betalkort, och nu går det även att betala för uppgraderingar inom Europa med sina EuroBonus-poäng. Nytt är också att bonuspoäng intjänas på uppgraderingen. Resor kan uppgraderas till SAS Plus inom Norden och Europa och även till SAS Business på långdistansflygningar till Asien eller USA.

Man kan bjuda på en uppgradering fram till 48 timmar före avresa. Kunderna får besked via mejl 36 timmar före avresa om budet accepteras. Man betalar i förväg och bara om budet accepteras. Det går bra att ändra eller avbryta sin budgivning fram till 48 timmar före avresa.

När man uppgraderar till SAS Plus får man en rad fördelar: Fast Track (snabbare säkerhetskontroll), lounge (med wifi, dator, skön miljö, mat, dryck, tidningar och mycket mer), mat och dryck ombord samt fler EuroBonus-poäng.

Med en uppgradering till SAS Business får man ytterligare fördelar som Sleeper seat, komfortkit, restaurangupplevelse ombord och ännu fler EuroBonus-poäng.

Den nya uppgraderingssidan finns på http://www.sas.se/upgrade, och är en helt ny sida som är mer lättnavigerad och tekniskt avancerad.

Leverantören bakom den nya uppgraderingsmöjligheten är Plusgrade. Auktionsuppgradering ersätter uppgradering via Optiontown. Möjligheten att köpa uppgradering på flygplatsen finns fortfarande kvar, och kan köpas från 22 timmar före avresa.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44

Latest news