Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS åpner Café Lounge på Vigra

June 1, 2016 11:44

2. juni åpner SAS en ny Café Lounge på Ålesund  lufthavn, Vigra, og med dette får SAS’ frekvente reisende nyte godt av det etterspurte tilbudet også på sine flyreiser til og fra Sunnmøre.

SAS satser på å bedre servicetilbudet for våre kunder over hele landet.

Innenriksloungen på OSL, samt Café Loungene i Trondheim og Tromsø, har blitt svært populære. Nå utvides tilbudet med Café Lounge på Vigra, og senere vil tilsvarende lounger åpnes på Flesland og på Sola.

– Vi gleder oss sammen med våre kunder over at vi nå kan lansere et så etterspurt produkt, SAS Café Lounge. Sammen med Fast Track, som gir hurtigere passering gjennom sikkerhetskontrollen, er kafelounger høyt verdsatt blant de som flyr ofte, og den ekstra bekvemmeligheten som loungetilbudet gir, oppleves både nedstressende og servicevennlig, og er utviklet spesielt for de som er hyppige reisende, sier konserndirektør for kommersiell virksomhet i SAS, Eivind Roald.

SAS Café Lounge på Vigra er på ca. 70 kvadratmeter. Her kan de reisende nyte godt av gratis trådløst internett, servering av drikke og enkel mat, lese magasiner, og lade pc-er, mobiler og annet elektronisk utstyr.

Passasjerer som reiser med SAS Plus-billetter, og/eller er i besittelse av et EuroBonus Gull eller Diamant-kort har adgang til Café Loungen.

Loungen åpner 2. juni med en offisiell markering fra 13.30 og på åpningsdagen vil alle reisende være velkommen.

Virtuell rundtur i SAS Lounge med Google Street View    

Nå kan du se og utforske SAS-loungen på Oslo lufthavn med Google Street View. De virtuelle besøkende får se alle detaljene i den populære loungen, blant annet de områdene som er innrettet for at de reisende kan sitte og jobbe, matbuffeten og lekerom for barn.

Klikk her for å gå på oppdagelsesferd i SAS-loungen

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
SAS presseavdeling på telefon + 47 64 81 88 00

Latest news