Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS introducerer stille morgenfly

June 1, 2016 09:00

Det bliver fremover mere stille ombord på SAS’ morgenafgange. SAS introducerer nu Silent Morning Flights – en nyhed for alle SAS’ kunder, som rejser ofte om morgenen. Besætningen og kaptajnen vil fortsat byde de rejsende velkommen ombord, men efter sikkerhedsgennemgangen og indtil landing sker ingen serviceannoncering.

SAS fortsætter med forbedringer for Skandinaviens frekvente rejsende og introducerer nu en test, hvor alle annonceringerne ombord undtagen sikkerhedsannonceringen tages bort fra flyvninger med afgang før klokken ni om morgenen. De fleste som rejser ofte med SAS kender allerede til informationen og servicetilbuddet ombord. Derfor tester SAS nu stille morgenflyvninger i perioden maj til september på samtlige indenrigsafgange og flyvninger inden for Skandinavien.

– Vi kalder det Silent Morning Flights, og det indføres for, at vores kunder skal kunne udnytte tiden på morgenflyet til det, de selv ønsker såsom sove, læse, spise morgenmad eller forberede arbejdsdagen. Vi lytter hele tiden til vores meste frekvente rejsende, og vi ved, at de foretrækker at nyde morgenkaffen i stilhed, snarere end til lyden af en annoncering, de har hørt mange gange før. Derfor gør vi denne test, siger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- og udviklingschef i SAS.

I tillæg til kaptajnen velkomsthilsen ombord, vil sikkerhedsgennemgangen fortsat fremføres. Derefter vil der være stille i kabinen frem til landing.

For de frekvente rejsende har SAS den seneste tid også åbnet flere Café Lounges, og i forrige uge lancerede SAS en City Lounge i det centrale Stockholm.

For yderligere information kontakt venligst:
SAS’ presseafdeling +4532323135

Latest news