Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS lanserar färska smårätter ombord

March 11, 2016 10:00

Idag erbjuds resande i SAS Plus frukost på de skandinaviska och kortare europeiska linjerna med avgång före kl. 9. Därefter erbjuds salta eller söta snacks. Från och med den 27 mars kommer SAS nu även att erbjuda sina resenärer Fresh Bites, som ett lättare mellanmål i tillägg till existerande snacks. Genom detta stärker SAS matupplevelsen ombord och erbjudandet till de frekventa resenärerna.

– Vi arbetar hela tiden med att utveckla och förbättra vårt erbjudande ombord. Våra frekventa resenärer har efterfrågat ett lättare och nyttigt mellanmål för de kortare resorna. Därför är vi glada för att nu också kunna erbjuda ett fräscht mellanmål gjort på riktigt bra råvaror, för våra frekventa resenärer, säger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- och utvecklingschef, SAS.

Fresh Bites består av två kategorier av färska produkter. En ny Polarrullesmörgås och ett antal smårätter. Ett litet och nyttigt mellanmålsstöd för SAS kunder på sina resdagar.

– Vi har låtit testa produkterna tillsammans med våra frekventa kunder och anpassat menyerna efter vad de tycker passar på kortare flygresor, säger Stephanie Smitt Lindberg.

Fresh Bites och Pollarrullen är inkluderat i biljettpriset i SAS Plus medan Pollarrullen kan köpas i SAS Go för 30 DKK, 35 NOK, 35 SEK eller 4 Euros, från kl. 9.

Erbjudandet serveras mellan de skandinaviska länderna, på de flesta svenska inrikes- och längre norska inrikesresor samt kortare europeiska linjerär på flygningar upp till 1 timme och 20 minuter . Enkelte flyvninger er undtaget grundet tidsmæssige årsager.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44

Latest news