Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS öppnar ny direktlinje mellan Stockholm och Stuttgart

December 14, 2016 07:30

SAS lanserar nu en ny direktlinje, sex dagar i veckan, mellan Stockholm och Stuttgart, som är den mest efterfrågade direktlinjen från båda städerna. 

SAS fortsätter att stärka sitt utbud till och från Skandinavien och utöver de fem nya direktlinjerna i sommarprogrammet för 2017, så lägger nu SAS till ytterligare en direktlinje till Stuttgart från Arlanda. Linjen börjar trafikeras dagligen förutom lördagar från och med 26 mars 2017. SAS har redan tre dagliga avgångar från Köpenhamn till Stuttgart som även är populära bland passagerare som mellanlandar på väg till och från Stockholm.

Den ökade efterfrågan på sträckan Stockholm-Stuttgart kommer från både fritids- och affärsresenärer. Stuttgart och kringliggande städer i regionen Baden-Württemberg erbjuder ett stort utbud av turistattraktioner och företagskluster inom bland annat bilindustrin, automation, clean tech och IT.

– SAS fortsätter att lägga till nya avgångar på populära destinationer och att hela tiden förbättra vårt utbud till våra kunder. Med nya linjen flyger vi direkt från Stockholm till München, Stuttgart, Berlin Düsseldorf, Hamburg och Frankfurt i Tyskland och nästa sommar öppnar vi även till populära sommardestinationer som bland annat Lissabon, säger Anders Wahlström, Försäljningschef, SAS Sverige.

I sommarprogrammet öppnar även helårsrutter till München och Krakow från Stockholm och SAS kunder kan även se fram emot direktlinjer från Stockholm till Lissabon, Shannon och Pristina nästa sommar.  Dessutom ökar SAS antalet avgångar, säten och rutter till populära semesterdestinationer i Europa. Totalt utökar SAS sitt utbud med över 330 000 säten från Skandinavien till Kroatien, Portugal och Spanien och öppnar fem nya rutter från Sverige av totalt 15 nya rutter från Skandinavien. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44

Latest news