Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Sommerprogram: SAS åbner seks nye ruter fra Danmark

October 11, 2016 07:00

Tirsdag den 11. oktober åbner billetsalget til SAS’ sommertrafikprogram 2017, som gradvist træder i kraft fra slutningen af marts. Programmet byder blandt andet på tre nye helårsruter til populære europæiske destinationer blandt både forretnings- og ferierejsende fra Skandinavien. Det drejer sig om nye helårsruter fra København til Færøerne og Riga samt en ny direkte rute fra Aalborg til Oslo.

– SAS har flere destinationer og afgange end noget andet skandinavisk flyselskab, og vi fortsætter med at forbedre tilbuddet til vores kunder. Vi har netop vundet alle priserne til Danish Travel Awards, som bedste flyselskab, og det har blandt noget at gøre med, at vi er attraktive på destinationer, afgange og vores servicekoncepter, siger Lars Sandahl Sørensen, operationel koncerndirektør i SAS.

SAS vandt alle priserne i kategorien luftfart og fik priserne for:

  • Bedste indenrigsselskab
  • Bedste oversøiske flyselskab
  • Bedste europæiske flyselskab
  • Bedste charterselskab

330.000 flere sæder til Spanien, Kroatien og Portugal

I tillæg til de nye helårsruter skruer SAS i højsæsonen op for antallet af afgange til Sydeuropa. SAS øger blandt andet antallet af sæder og afgange fra København til Malaga, Faro og Mallorca. I sommerprogrammet 2017 tilbyder SAS omkring 330.000 flere sæder og i alt 1800 flere flyvninger til Spanien, Kroatien og Portugal fra Skandinavien.

Samtidig åbner SAS i sommerhøjsæsonen tre nye ruter fra Danmark til Sydeuropa. SAS’ danske rejsende kan i sommersæsonen se frem til at kunne flyve direkte med SAS fra København til Malta og Olbia i Sardinen, mens SAS’ jyske kunder får en ny sommerrute fra Aarhus til Malaga.

– Vi ved, at vores frekvente rejsende også foretrækker os, når de rejser på ferie. Derfor har vi de seneste år med stor succes styrket tilbuddet til populære feriedestinationer, og det fortsætter vi med. Vi udvikler og justerer løbende vores rutenetværk for at følge vores kunders efterspørgsel, ønsker samt eventyrlyst, siger Lars Sandahl Sørensen.

I tillæg sættes flere afgange ind på ruterne mellem København og Zürich, Geneve, Gdansk samt Hamborg.

I alt åbner SAS 15 nye ruter fra Skandinavien til europæiske destinationer i sommerprogrammet 2017.

Tidstabel

Helårsruter
København- Færøerne: Første afgang 26 marts 2017, daglig
København-Riga: Første afgang 26. marts 2017, to gange dagligt – alle dage undtagen lørdag
Aalborg-Oslo: Første afgang 26 marts, alle dage undtagen mandag og lørdag

Sommerhøjsæsonsruter
København-Malta: fra den 25, juni – 13. august, afgang tirsdag, fredag og søndag
København-Olbia: Fra 24. juni – 05 august, afgang onsdag og lørdag
Aarhus-Malaga: Fra 2. juli – 6. august, afgang søndag

For yderligere oplysninger kontakt venligst
SAS presseafdeling +45 32 32 31 35

Latest news