Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

VIND EN ENESTÅENDE JORDOMREJSE

September 7, 2016 10:25

FRANKFURT, Tyskland –  7 september 2016 – Star Alliance, verdens længst aktive flyselskabsalliance, giver dig chancen for at komme på en enestående jordomrejse. Alt, hvad du skal gøre, er at identificere steder, hvor udvalgte rejsebloggere for nylig har taget billeder på deres individuelle jordomrejser.

Du kan deltage i konkurrencen ved blot at gå til http://www.staralliance.com/en/whereintheworld og identificere stederne for syv bloggeres billeder. Har du brug for ledetråde, kan du klikke for at se de spændende steder, som vores bloggere udforsker, og finde flere oplysninger om hvert rejsemål. Indsend dit udfyldte bidrag online senest 30. september 2016, og med en smule held kan du og en ledsager snart være globetrottere med en Star Alliance Business Class-jordomrejsebillet. For at gøre vinderens rejseoplevelse endnu bedre tilbyder Marriott de to rejsende Platinum Elite-status i Marriott Rewards-loyalitetsprogrammet. Fordelene ved dette program omfatter bl.a. opgraderede værelser og gratis morgenmad (se en detaljeret beskrivelse af fordelene på: https://www.marriott.com/marriott-rewards/member-benefits/platinum.mi).
Og det er nemt at sprede budskabet om konkurrencen til familie, venner og bekendte: Du skal blot bruge knapperne til deling på sociale medier, der findes på webstedet.

Konkurencen er åben for alle* over 18 år, og vinderbidraget annonceres den 31. oktober 2016.

“At rejse rundt i verden via 28 forskellige flyselskaber til 1.300 destinationer, og det hele på en enkelt billet, er et enestående produkt, som kun en flyselskabsalliance kan tilbyde”, udtaler Horst Findeisen, Vice President Commercial and Business Development hos Star Alliance. “Vi var den første alliance, der introducerede jordomrejsebilletter for mere end ti år siden, og disse er sidenhen blevet vores mest populære billetter. For at appelere til kundernes ønsker om mere individuelle rejsemuligheder har vi for nylig lanceret temarejser, som vi håber vil inspirere de rejsende til at booke den jordomrejse, de altid har drømt om.”

De nye temarejser omfatter: Verdensmad, verdens vidundere, arkitekturperler, naturruten, havets vidundere, Ramsar-vådområder, naturens vidundere, skønne hoteller, sportsperler, vinsmagning, romantisk rejse og luksuriøs livsstil.
De komplette oplysninger findes på http://www.staralliance.com/en/web/staralliance/inspiration.

Som støtte til lanceringen af de nye jordomrejsetemaer har Star Alliance og Marriott International sammen engageret en række rejsebloggere til at rejse på temarejser og rapportere fra dem. Mark Wiens fra Migrationology smager på kulinariske lækkerier rundt i verden, Megan og Mike Jerrard fra Mapping Megans er på en romantisk rejse, Justin Carmack fra True Nomad udforsker vidunderere under havoverfladen, Scott Eddy smager på vin på seks kontinenter, Instagrammeren Michael Schulz fotograferer arkitekturperler og Karen Day fra Cool Hunting er på en forrygende “professionelt sabbatår”-tur. Sidst, men ikke mindst, udforsker Oneika-the-Traveller verdens vidundere. Du kan se alle rejseplanerne og få mere at vide på http://www.staralliance.com/en/rtw-bloggers. Du kan også se yderligere rejeberetninger, jordomrejsetips og uddybende historier p�� Marriott TRAVELER http://traveler.marriott.com/, Marriotts online rejsemagasin, som gør verdens bedste destinationer levende via fængslende fortællinger, hvor lokale beskriver, hvad der gør deres byer specielle, fra kogekunst til kultur, og med introduktion af unikke personligheder og oplevelser, der giver stedet liv og gode grunde til at aflægge stederne et besøg.

For at understøtte disse nye inspirationsrejser er alliancens online bookingværktøj “Book & Fly” til jordomrejser for nylig opgraderet. Med nye funktioner kan potentielle rejsende vælge lufthavnen nærmest bopælen som udgangspunkt for den valgte temarejse. Kunderne kan nu også dele deres valgte rejseplan via forskellige sociale netværk. Det er nu også muligt at tilpasse yderligere ved at tilføje, fjerne eller udskifte destinationer. Online bookingværktøjet findes på alliancens websted på www.staralliance.com/en/book-fly og er tilgængeligt på engelsk, tysk og japansk. Kunderne kan planlægge jordomrejsen fra sofaen, 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Alternativt kan kunderne kontakte et af flyselskaberne i Star Alliance eller et rejsebureau for at booke og købe en billet til jordomrejsen.

Yderligere baggrundsoplysninger om jordomrejser via Star Alliance findes på: http://www.staralliance.com/en/background

* Se de komplette vilkår og betingelser på http://www.staralliance.com/en/whereintheworld-tc.

Further information can be obtained via:

Star Alliance Press Office

Tel: +49 69 96375 183
Fax: +49 69 96375 683

Email: mediarelations@staralliance.com

www.staralliance.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/star-alliance
Twitter @staralliance https://twitter.com/staralliance

Facebook: www.facebook.com/staralliance
Youtube: https://www.youtube.com/user/staralliancenetwork
Instagram: https://instagram.com/staralliance/

Latest news