Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Vinterprogram: SAS øger med en halv million sæder

May 25, 2016 07:00

Med fokus på direkte ruter til populære destinationer tilbyder SAS i vinterprogrammet 470.000 flere flysæder sammenlignet med sidste år og et øget antal afgange på udvalgte indenrigs- og Europa-destinationer.

Når SAS’ vinterprogram 2016/17 træder i kraft ultimo oktober, får rejsende fra Skandinavien adgang til et bredt netværk med flere afgange til populære destinationer indenrigs, inden for Skandinavien og i Europa.

– Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilbuddet til vores kunder. Udover, at vi i løbet af vintersæsonen flyver til populære feriedestinationer og fortsætter vores satsning på Asien og USA, øger vi nu antallet af afgange på populære ruter, siger Eivind Roald, kommerciel direktør i SAS.

Flere afgange fra Stockholm og et øget antal flysæder i Danmark
En øget efterspørgsel på det svenske marked betyder, at Kiruna og Amsterdam nu får tre daglige afgange fra Stockholm i stedet for to. Til Helsinki øger SAS med yderligere en daglig afgang, hvilket betyder ni afgange hver dag, og den direkte rute til Trondheim udvides fra en til to daglige afgange. 

Rejsende på indenrigs i Danmark får i løbet af vinteren adgang til 38.000 flere flysæder. Udvidelsen sker primært på strækningen København-Aalborg. Foruden den nye direkte rute til Miami, som lanceres til september, udvides destinationerne Krakow, Wien, Reykjavik og Faro til at blive helårlige ruter fra København. SAS fortsætter desuden med at tilbyde en fjerde daglig afgang mellem København og Stuttgart.

SAS øger mulighederne og kapaciteten til Nordnorge
Antallet af vinter- og nordlysturister i Nordnorge vokser fortsat, hvilket betyder, at SAS øger mulighederne yderligere til Tromsö, Bodö og Svalbard i vinterhalvåret. Samlet set øges kapaciteten fra Oslo til Nordnorge med godt 90.000 sæder. På ruten Stockholm-Tromsö øges antallet af ugentlige afgange fra to til fire i løbet af vinteren.

Fra Oslo øges også antallet af daglige afgange til Helsinki fra to til tre.  Oslo-Rom bliver desuden en rute, der beflyves hele året.

130.000 flere sæder til USA og Asien
SAS lancerede i forbindelse med sommerprogrammet for 2016 en række nye ruter, der fortsætter i vinterprogrammet deriblandt fra København til Boston, Miami, Reykjavik, Wien, Krakow og Faro, fra Oslo til Miami og fra Stockholm til Los Angeles og Gdansk.

De nye kabiner til hele langdistanceflåden er klar i forbindelse med vinterprogrammet, og til efteråret øges antallet af flysæder til og fra USA og Asien med 17 procent (130.000 sæder). Fra og med efteråret har SAS dermed langdistanceflyvninger fra Skandinavien til Miami, Boston, Los Angeles, New York, Washington DC, Chicago, San Francisco, Beijing, Shanghai, Tokyo og Hongkong. 

For yderligere information kontakt venligst SAS’ presseafdeling 4532323135

Latest news