Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Kurt Nilsen med konserter i luften

February 13, 2017 10:00

SAS fortsetter å gi passasjerene musikalske opplevelser i luften gjennom sitt konsept ”SAS Live Music” og denne uken er det Kurt Nilsen som skal opptre på 30 000 fot i forbindelse med sitt nye album.

SAS har sammen med Universal music arrangert konserter om bord, i gate og i lounge med 12 forskjellige artister til nå til stor glede for sine kunder. Fra mandag 13/2 og tirsdag 14/2 skal Kurt Nilsen holde konserter i gatene og om bord på utvalgte SAS avganger på destinasjonene Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

– Vi er veldig glade for å ha Kurt Nilsen, en av Norges kjæreste artister, om bord hos oss for å gi våre kunder en unik musikalsk opplevelse, sier markedssjef i SAS Marianne Orderud.

Kurt Nilsen med nytt album

Kurt Nilsen slapp på fredag sitt helt nye album ”Amazing”. Etter tre år med låtskriving var Kurt Nilsen endelig klar for å gi ut nytt materiale med ”Going All In” i 2016. Låten var den første singelen fra det nye albumet til bergenseren. Singel nummer to, med samme navn som albumet, ble sluppet 27.januar i år og forrige uke delte han resten av platen med det norske folk.

Albumet er spekket med nye låter og tar lytteren med seg inn i et fengende musikalsk lydbilde preget av musikere av ypperste kvalitet. Det vil bli fremført forskjellige sanger fra dette albumet på rundreisen i Norge med SAS Live Music.

– Eg gleder meg masse til å reise med SAS til uken. Minikonserter på gates og om bord på enkelte flygninger. Dette er noe eg ikke har gjort før og eg ser virkelig frem mot det, sier Kurt Nilsen.

Om SAS Live Music

SAS Live Music er et samarbeid mellom SAS og Universal Music der vi avholder konserter med artister på flyplasser, i lounger – og oppe i luften, sier Orderud

Alle fremføringene blir skreddersydd til å passe inn på de noe uvanlige arenaer og omgivelser på flyplassene og om bord i flyene. Siden lanseringen i januar 2016 har artister som Bendik, The Fjords, Gundelach, Izabel, OMVR og Odd Nordstoga opptrådt for SAS sine kunder . Alle konsertene er dokumentert og kan ses på www.scandinaviantraveler.com/no/SASLiveMusic  

For ytterligere informasjon, kontakt SAS pressevakt: 47 64 81 88 00

Latest news